Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Kleur

Materiaal

Micronage

Plastic Zak met Zijvouwen (BO-PP)

Bij Monouso weten we dat de presentatie van uw producten essentieel is voor uw bedrijf, zeker als het gaat om voedingsmiddelen waarbij esthetiek belangrijk is, zoals snoep of noten. Met dit in gedachten hebben wij de beste BO-PP zakken met vierkante bodem op de markt geselecteerd, die zich kenmerken door de volgende eigenschappen:

  • Gemakkelijk te sluiten en te openen: u zult geen enkel probleem hebben om onze zakken comfortabel te openen en te sluiten.
  • Grotere stabiliteit: De vierkante bodem geeft de zakken meer stabiliteit omdat de inhoud op de bodem rust en een stabiele basis vormt.
  • Transparantie: Onze zakken met vierkante bodem van BO-PP zijn transparant, zodat u de inhoud van de zakken kunt zien zonder ze eerst te moeten openen.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic Zak met Zijvouwen (BO-PP)


Actieve filters

Plastic zakken met een zeer stabiele bodem

Onze zakken met vierkante bodem BO-PP zijn ideaal voor het vervoer van levensmiddelen, voorwerpen en producten van verschillende afmetingen en vormen. Dankzij hun vierkante bodem bieden deze zakken een grotere stabiliteit en draagkracht dan conventionele zakken.

Hun BO-PP-materiaal, gemaakt van bi-georiënteerd polypropyleen, maakt ze bestand tegen vocht en scheuren, zodat uw producten beschermd en veilig zijn tijdens het hele transport-, opslag- en serviceproces.

De bi-georiënteerde plastic zakken met zijvouw en vierkante bodem worden uw beste bondgenoten om alle soorten levensmiddelen ordelijk op te slaan. Een hele wereld aan mogelijkheden binnen handbereik, afhankelijk van het formaat zak dat u kiest.

Plastic zakken voor snoepgoed

Deze zakjes zijn perfect voor snoepwinkels en snoepwinkels waar klanten het product zelf kunnen opdienen, zelfs om snoep te presenteren op verjaardagsfeestjes en grote vieringen, waar de kleintjes deze zakjes als een schat zullen beschouwen.

Het is een handige, praktische, gemakkelijk te sluiten en snel te gebruiken opbergvorm. Het zijn zakjes die je op je eigen manier kunt sluiten met een lint, knoop of een plastic geleider. Ongetwijfeld een kwalitatieve, scherp geprijsde, doorzichtige bi-georiënteerde plastic zak met zijvouw en vierkante bodem.

Bekijk meerZie minder