Plastic Zak met Zijvouwen (BO-PP)

De Bioriented Plastic Tassen met Zijvouwen en Vierkante Bodem spelen een zeer belangrijke rol in het serveren, verpakken, transporteren en presenteren van producten, vooral voedsel, in uw horeca. Deze Heldere Plastic Tassen zijn perfect voor klanten om het product zelf te serveren in snoepwinkels en snoepwinkels, zelfs om snoepjes te presenteren op verjaardagsfeestjes en grote feesten, waar de kleintjes in huis deze Gummy Bags als een schat zullen beschouwen.

Actieve filters

    De Bioriented Plastic Tassen met Zijvouwen en Vierkante Bodem worden de beste bondgenoten voor het bewaren van een breed assortiement aan producten, met name voedsel en snoep. Dit soort Plastic Tassen zijn zeer veelzijdig vanwege de diversiteit aan artikelen die ze kunnen bevatten, hoewel ze het meest gebruikt worden voor voedingsmiddelen.

    Met deze Bioriented PP Verpakkingszakken, met een semi-kristallijn uiterlijk, zeer resistent en met grote flexibiliteit, kunt u snoep, moeren, speelgoedonderdelen (dobbelstenen en puzzels) en zelfs ijzerwaren zoals schroeven op een ordelijke manier opbergen. Een hele wereld aan mogelijkheden binnen handbereik, en het hangt af van de grootte van de tas die u kiest.

    Het is een handige, praktische, gemakkelijk te sluiten en snelle manier om op te bergen. Het zijn tassen die je op je eigen manier kunt sluiten met een lus, knoop of een plastic gids. Zonder twijfel zijn dit kwaliteitsvolle en betaalbare Bioriented Plastic Tassen met Zijvouwen en Vierkante Bodem.

    En alsof dit nog niet genoeg is, vindt u in MonoUso een grote verscheidenheid aan Plastic Tassen die zich zeker zullen aanpassen aan wat u zoekt. Als u de voorkeur geeft aan dikkere zakken, en een vleugje klasse aan de verpakte producten geeft, kunt u kiezen voor Bioriented Polypropyleen Tassen zonder Sluiting. Echter, als u opslagtassen met speciale sluitingen nodig heeft kunt u kiezen voor de Plastic Tassen met Rits, er zijn ook de Plastic Tassen met Schrijfbanden, om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Plastic Tassen met Zelf-Eindsluiting en Flap, Plastic Tassen met Zelf-Eindsluiting en Euro Boor zeer resistent en waterdicht, Plastic Tassen met Schuifsluiting alsof het een koffer is, en nog veel meer.

    Bekijk meerZie minder