Herbruikbare SAN Bekers

De SAN of TRITAN Herbruikbare Bekers worden de sterren van alle evenementen, feesten, partijen of massafeesten, maar ook van concerten, disco's of strandbars. Deze Onbreekbare Plastic Bekers , gemaakt van hoogwaardige BPA-vrije kunststofpolymeren, zijn het minst vervuilend en daarom worden ze bij uitstek bekend als de Hergebruikbare Ecologische Bekers.

Geschikt voor gebruik in magnetrons en vaatwassers, MonoUso biedt een grote verscheidenheid aan Onbreekbare Hergebruikbare Bekers , in verschillende modellen en kleuren, aantrekkelijke en moderne ontwerpen die het imago van uw bedrijf verbeteren.

Actieve filters

  Wat zijn de voordelen van SAN en TRITAN?

  Enerzijds is SAN een kunststof die bestaat uit thermoplastische polymeren die worden gevormd door repetitieve eenheden van styreen en acrylonitril. Acrylonitril zorgt voor stijfheid, glans, goede chemische en thermische weerstand; terwijl Styreen zorgt voor een gemakkelijke verwerking. Aan de andere kant is TRITAN een hoogwaardige, BPA-vrije kunststof die bestand is tegen wassen in conventionele vaatwassers zonder te breken, bestand is tegen hitte en agressieve schoonmaakmiddelen, en minder breuken, inkepingen en scheuren vertoont na een val of langdurig gebruik.

  De ontwerpen van deze Plastic Bekers bieden een kristalheldere helderheid die zijn hoogwaardige uitstraling behoudt na herhaaldelijk gebruik. Kortom, SAN of TRITAN Herbruikbare Bekers zijn herbruikbaar en onbreekbaar, bieden hoge kwaliteit, veiligheid, sterkte, duurzaamheid en zijn BPA-vrij. Dit alles maakt dit keukengerei tot een perfecte en voordelige oplossing voor de horeca, omdat de elementen die met dit materiaal worden vervaardigd kunnen worden behandeld als elk stuk glaswerk, inclusief het gebruik van vaatwassers en opslag in kamers.

  Zijn de herbruikbare plastic bekers van SAN en TRITAN ecologisch verantwoord?

  Dankzij hun hoge kwaliteit en samenstelling kunnen deze Plastic Bekers vele malen worden hergebruikt zonder te breken, waardoor de productie van wegwerpafval wordt geminimaliseerd en de impact op het milieu wordt verminderd.

  Met onze Onbreekbare Plastic Bekers hebben de organisatoren van feesten, concerten, festivals en evenementen in het algemeen een grote kans om respectvoller om te gaan met het milieu, want door deze bekers te kunnen hergebruiken wordt de toename van plastic afval dat ontstaat bij recreatieve evenementen met een hoge welvaart vermeden.

  De zorg voor het milieu komt u ten goede

  U kunt meer herbruikbare glazen zien in ons assortiment

  Bekijk meerZie minder