Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Kunststof zakken met ritssluiting zijn de perfecte verpakking voor het bewaren van allerlei producten, waaronder levensmiddelen. Ze zijn gemaakt van PE en zijn daarom flexibel, bestendig, waterdicht en verontreinigen de inhoud niet. In onze catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan maten beschikbaar: 200 (0,05 mm) en 300 (0,075 mm).

Actieve filters

  Kunststof zakken met ritssluiting zijn een zeer efficiënte manier om spullen op te bergen, te organiseren en zelfs te vervoeren.  Het zijn zeer praktische en veelzijdige plastic zakken waarin een grote verscheidenheid aan producten kan worden opgeslagen en die ook geschikt zijn voor gebruik in levensmiddelen.

  De sluiting is van het type met rits, zeer gemakkelijk, comfortabel, veilig en hermetisch. Het is een zelfsluitende zak die perfect bestand is tegen lage temperaturen. Ideaal voor het invriezen en bewaren in koelkasten of kamers van allerlei soorten vast voedsel zoals groenten, vlees, vis en fruit. Het wordt niet aanbevolen om vloeistoffen in te vriezen vanwege het risico van mogelijke morsingen.

  In onze transparante zakken met sluiting ziet u in één oogopslag alles wat er is opgeslagen. Dit is de beste manier om uw opslagruimtes netjes te houden en de integriteit van alle voedingsproducten te bewaren. Zeer nuttig voor gebruik in bar- en restaurantkeukens, maar ook voor thuisgebruik.

  Dankzij het zelfsluitende systeem zijn ze zeer aan te bevelen om producten veilig op te slaan zodat ze niet verloren gaan. Steek de items gewoon in, schuif uw vingers door de rits en de Plastic Container sluit goed.

  Naast voedsel kunt u in deze PE-tassen met rits alles opbergen: pillen, kabels, reserveonderdelen, sieradenkralen, ijzerwaren, knopen, batterijen, naaldenkitspoeltjes en naaigaren.  Dit is een zeer functionele plastic zak en de toepassingen zijn divers.

  In MonoUso zijn er 23 verschillende maten beschikbaar.  Ga naar binnen en vind degene die aan uw wensen voldoet. Als u op zoek bent naar andere soorten plastic zakken, raden wij u aan een kijkje te nemen op de website. We hebben Zippered Plastic Tassen met Schrijfbanden om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Zelfdichtende Plastic Tassen met Zak, Zelfdichtende Plastic Tassen met Euro Drill en zeer resistent en waterdicht, Polyethyleen Tassen zonder Rits en nog veel meer.

  In MonoUso is er een zeer uitgebreid assortiment kunststof zakken voor verpakking, opslag en transport. Alles wat u nodig heeft in uw bedrijf of thuis, vindt u hier.

  Bekijk meerZie minder