Plastic Saladeschalen

Actieve filters

    Plastic Slakommen geven uw tafel de ruimte, in plaats van het plaatsen van minikommen voor elk diner, het gebruik van een enkele Plastic kommen voor het diner om zichzelf te dienen helpt ruimte, tijd en geld te besparen. Speciale Slakommen kunnen worden gebruikt, zodat elke klant kan genieten van zijn of haar salade.

    Gemaakt met de beste materialen om een uitstekende kwaliteit te garanderen, zijn de Slakommen de perfecte wegwerpkommen om het voedsel van uw bar, restaurant, hotel of catering service te vervoeren en te bewaren.

    Geef een vleugje onderscheiding aan uw tafel met onze Designer Slakommen, zonder twijfel het beste wegwerpservies om uw groente- en fruitcocktails te presenteren. Bij MonoUso hebben we Plastic kommen met Deksels, Gekleurde Kommen, Designer Kommen en allerlei Plastic Slakommen. En als u op zoek bent naar andere soorten voedselverpakkingen, aarzel dan niet om onze rubrieken te raadplegen: Plastic Containers, FOAM Containers, Kartonnen Containers, Take Away Containers, Aluminium Containers of Suikerriet Containers.

    Bekijk meerZie minder