Herbruikbare Plastic Salade Kommen

Saladekommen zijn de ideale containers om uw fruit- en groentencocktails in te presenteren, evenals salades met allerlei ingrediënten. Deze schalen zijn perfect om de tafel mee te dekken, zodat de gasten zich kunnen bedienen van de hoeveelheid die ze willen.

Gemaakt van polystyreen, zeer stijf en resistent, zijn ze ideaal voor catering- en restaurantbedrijven. Bovendien hebben we bij Monouso een uitgebreide catalogus: van transparant tot ondoorzichtig of gekleurd, met of zonder deksel.

  • Enige transparantie
  • Bestand: ze breken niet in kleine stukjes wanneer ze vallen.
  • Elegante glans
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Plastic Salade Kommen


Actieve filters

Saladekommen geven ruimte aan uw tafel: in plaats van er voor elke gast één neer te zetten, kunt u voor elke gast één kom gebruiken om zijn of haar salades vrij te serveren. Dit bespaart ruimte, tijd en geld. Om het elke gast gemakkelijk te maken van zijn salade te genieten, kan speciaal saladebestek worden voorzien.

Gemaakt van de beste materialen om een uitstekende kwaliteit te garanderen, zijn ze de perfecte herbruikbare plastic schalen voor het bewaren van voedsel in uw bar, restaurant, hotel of catering service. U vindt bij ons ook deksels voor veilig en hygiënisch vervoer. De beste keuze als je moet reizen om een buitenevenement op te zetten!

Voeg een vleugje distinctie toe aan uw tafel met saladeschalen, ongetwijfeld de beste optie om uw groente- en fruitcocktails te presenteren. Ook voor alle soorten salades: zoals de populaire Caesar-salades, pastasalade of huzarensalade.

Bekijk meerZie minder