Take Away Bakjes

Take Away verpakkingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor uw bedrijf. In Voedselverpakkingen hebben we Sandwichpakketten, Hamburgerpakketten, Gebakken Dozen, Gebakken Kegels en nog veel meer soorten Plastic Pakketten, Kartonnen Pakketten of Ecologische Pakketten, zoals Suikerriet Pakketten.

Actieve filters

Sandwich bakjes

Het is altijd goed om uw broodjes te beschermen, en de beste manier om dat te doen is met onze wegwerp-sandwich-pakketten, op dezelfde manier, als uw bedrijf toegewijd is aan Take Away eten en we hebben ook Take Away-sandwich-pakketten die u niet onverschillig laten, kom dan binnen en ontdek onze producten.

Noodles Bakjes

Het oosterse eten is meer dan modieus, het is zeer goed, en om die reden presenteren we deze Noodle Pakketten, ongelooflijke dozen in de zuiverste oosterse stijl, voelen de totaliteit van de oosterse geest met de typische Noodle Pakketten

Hot Dog Bakjes

De Hot Dog containers bieden ons een comfortabele en praktische manier om de Hot Dogs te vervoeren. Naast de Hot Dog Thermische Container of de Kartonnen dozen voor Hot Dogs, hebben we een assortiment opgenomen dat meer gericht is op het milieu, bekend als Suikerriet.

Dessert bakjes

Presenteer uw desserts met onze Dessert Containers, u kunt uw klanten uw desserts veilig en elegant laten meenemen met deze ongelooflijke Wegwerpbare Dessert Containers, aarzel niet en koop ze.

Hamburger Bakjes

Hamburgerverpakkingen zijn een van de sterproducten van Fast Food Catering en daarom hebben wij, naast de Thermal Burgerverpakkingen of de Hamburgerboxen, in onze catalogus een ecologisch assortiment opgenomen, bekend als BePulp Sugar Cane Burger Verpakkingen. Onze Hamburgerschelpen kunnen worden aangepast aan de smaak van de klant.

We hebben alles wat je nodig hebt voor die Take Away bedrijven, alle Take Away Voedsel Containers. Alle Take Away bedrijven hebben als een gemeenschappelijk punt het feit dat ze nodig hebben om het voedsel te dienen in een soort van container - in dit geval presenteren we u de beste Take Away Voedsel Containers, Plastic Voedsel Containers of kartonnen voedselcontainers.

In deze sectie vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf, of u nu sandwiches, churros, soep, hotdog, hamburgers, complete menu's of noedels verkoopt. Wat voor soort voedsel u ook verkoopt, bij MonoUso hebben we alles voor u klaar staan om alles te vinden wat u nodig heeft.

En maak nu gebruik van onze diensten, zoals gratis verzending, onze onberispelijke klantenservice en onze sterservice: pre-sales en after-sales service. Kopen bij MonoUso betekent veilig kopen.

Bekijk meerZie minder