Pannenkoeken bakjes

Elk voedsel verliest zijn aantrekkingskracht als het niet op het juiste bord wordt gepresenteerd. Zodat dit u niet overkomt, hebben wij bij MonoUso de perfecte verpakking om uw culinaire creaties altijd op een elegante, comfortabele en praktische manier te presenteren. Onze kartonnen verpakkingen voor crêpes bieden u het gemak van een bord dat past bij uw crêpe en de hygiëne van een eenmalig te gebruiken product.

Actieve filters

  Zoet of hartig, er zijn vele combinaties mogelijk van het bereiden van dit prachtige gerecht. Maar hoe ze ook bereid zijn, u hebt in uw bedrijf een manier nodig om uw klanten een handige en praktische manier te bieden om dit geweldige voedsel te eten: crêpefabrikanten zijn uw oplossing!

  VOORDELEN VAN CRÊPEVERPAKKINGEN:

  • Hygiënisch
  • Praktisch
  • Comfortabel
  • Wegwerpbaar
  • Geschikt voor oven, magnetron en vriezer


  Zoet of hartig, er zijn vele combinaties mogelijk van het bereiden van dit prachtige gerecht. Maar hoe ze ook bereid zijn, u heeft in uw bedrijf een manier nodig om uw klanten een container aan te bieden om dit geweldige voedsel op een comfortabele en praktische manier te eten: crêpefabrikanten zijn uw oplossing!

  Onze crêpeverpakkingen zijn gemaakt van wit karton, een discreet ontwerp om alle ogen te richten op de hoofdpersoon: de crêpe. Door de driehoekige vorm kan het bord zich gemakkelijk aanpassen aan de inhoud en kan het eten comfortabel worden gegeten. En u kunt het schoonmaken vergeten, want het is een product voor eenmalig gebruik. Zodra u klaar bent met het gebruik, hoeft u het alleen nog maar in de bijbehorende container te doen.

  Dankzij het driehoekige ontwerp kunnen deze bakken niet alleen worden gebruikt voor pannenkoeken, maar ook voor andere voedingsmiddelen zoals pizzaplakken. Ons witte driehoekige kartonnen bord is geschikt voor de magnetron, oven en vriezer, zodat u uw eten op de gewenste temperatuur kunt bewaren.

  Bij MonoUso vindt u de grootte van de pannenkoekencontainer die u nodig heeft. Wij hebben een groter model van ¼ 30x21 cm en een kleiner model van 1/8 24x18 cm. Kies het uwe en geniet van uw crêpes!

  Bekijk meerZie minder