Biologisch Afbreekbare Amusebakjes

Voor elke zakelijke professional is het belangrijkste om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en producten die bovendien vriendelijk zijn voor het milieu, daarom brengen wij u de breedste collectie Biologische Testing Miniaturen. Dankzij deze Catering Items worden de keukenprofessionals kunstenaars die hun culinaire creaties vormgeven in deze doeken van grote natuur en schoonheid.

Actieve filters

Amuse Lepeltjes

De Testing Lepels zijn een zekere weddenschap voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Deze biologisch afbreekbare lepels zijn resistent en herbruikbaar en dienen als ondersteuning voor een modernere en meer gedistingeerde presentatie van de hapjes en de canapés.

Met afgeronde profielen en een vlakke bodem kunnen de Catering Lepels Bamboe Lepels, Suikerriet Lepels of Houten Lepels zijn, naast andere miniaturen om te proeven. Ze kunnen op een comfortabele manier en zonder risico op kantelen op schalen of platen worden gepresenteerd. Bovendien zijn deze eetlepels duurzaam, kunnen ze worden hergebruikt en zijn ze niet schadelijk voor het milieu.

Amuse Bamboe Bestek

In de meest chique evenementen van vandaag wordt gestreefd naar onderscheiding en harmonie met de omgeving, terwijl men probeert de meest veeleisende fijnproevers te verrukken met een samensmelting van smaken. Voor dit alles bieden wij u bij MonoUso een collectie Mini Bamboe Bestek ideaal om te genieten van hapjes met een vleugje kwaliteit en natuurlijke elegantie.

In ons web vindt u van biologisch afbreekbare minivorkjes tot bamboe minimessen in verschillende kleuren. Een vleugje onderscheiding voor uw evenement of receptie.

Biologisch Afbreekbare Bekers

Onze biologisch afbreekbare proefkoppen zijn ideaal voor het presenteren van uw beste culinaire werken op elk evenement of in de catering. Deze Mini Houten Testing Bekers behoren tot het Eco-vriendelijke assortiment, aangezien hun productie in composteerbare materialen, zoals hout of bamboe, hen een erkenning geeft als de meest duurzame Catering Ware op de markt, ze zijn niet schadelijk voor het milieu en bieden een grotere weerstand. 

Biologisch Afbreekbare Wegwerpborden

Mini Servies voor Testing worden beschouwd als het meest ecologische alternatief als het gaat om verrassende diners gastronomisch in elk geval of presentatie. Onze biologisch afbreekbare minigerechten, hoewel van fijn ontwerp, zijn geschikt voor gebruik in ovens, magnetrons en diepvriezers, omdat ze net zo bestendig zijn als Plastic Microgolf bestendig Servies, maar tegelijkertijd minder schadelijk zijn voor het Ecosysteem. 

Berkenhouten Bootjes

Berkenhouten Bootjes zijn de meest populaire Mini Catering Dienbladen bij het serveren van voedsel met sauzen of siropen die kunnen morsen in een platte container.

Onze Berkenhouten Dienbladen, handgemaakt en 100% biologisch, geven onderscheiding en schoonheid aan uw receptie. De Pine Flake Trays worden op grote schaal gebruikt bij openluchtevenementen en zullen de natuur laten versmelten met de culinaire hoogstandjes die erop worden gepresenteerd.

Elk evenement is speciaal voor de hoofdrolspelers en er moeten altijd dingen zijn die hen onderscheiden van de rest, dus bij MonoUso hebben we geluisterd naar uw eisen en dus presenteren we deze collectie van Biologische Testing Miniaturen, met als enige doel de koningen van het evenement te zijn zonder het milieu te schaden.

Houten Mini Lepels, Puntzakken en Houten Mini Borden, onder andere, zijn enkele van de minimalistische designstukken die als basis zullen dienen voor de voedselparade die u wilt maken.

Kortom, wij bieden u Proefborden, Proefbekers, Proefschalen, Biologisch afbreekbare Proefschalen, etc., 100% composteerbaar, gemaakt met cellulosepulp van suikerriet en het zijn allemaal items die in het biologische blikje kunnen worden gegooid, samen met de voedselresten.

Bekijk meerZie minder