Verpakkingstape

Bereidt u zich voor om te verhuizen en weet u niet hoe u uw dozen veilig kunt sluiten? Onze zelfklevende verpakkingstapes zijn de slimste manier om uw dozen gedurende het hele proces gesloten te houden.

Actieve filters

  Zelfklevende verpakkingstape is ideaal voor zowel industrieel als commercieel gebruik waar u al uw goederen moet verpakken en vervoeren, maar ook voor persoonlijk gebruik. Dankzij de hoge weerstand tegen mogelijke scheuren biedt het een optimaal resultaat in de verpakking van uw dozen.

  VOORDELEN VAN ONZE VERPAKKINGSTAPES:

  • Grote weerstand.
  • Groot hechtvermogen.
  • Weerstand tegen verschillende temperaturen.


  Zelfklevende verpakkingstape is ideaal voor zowel industrieel als commercieel gebruik waar u al uw goederen moet verpakken en vervoeren en voor persoonlijk gebruik. Dankzij de hoge weerstand tegen mogelijke scheuren biedt het een optimaal resultaat in de verpakking van uw dozen.

  Bovendien heeft onze plastic plakband een hoge hechtingscapaciteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het eraf komt en de inhoud van de dozen eruit valt.

  Waarom plakband gebruiken?
  Zoals u zich kunt voorstellen, is het typische gebruik van dit product de verpakking. Door hun grote seal- en beschermingscapaciteit zijn zelfklevende verpakkingstapes ideaal voor het sluiten van dozen en verpakkingen. Daarom heeft het een grote toepassing op het gebied van bouw, fabricage en onderhoud. Maar waarom zijn zoveel industrieën afhankelijk van plakband?

  Het antwoord is eenvoudig: naast de lage kosten biedt plakband grote voordelen:

  • Verlaag de productiekosten door de tijd te verminderen en het proces te vereenvoudigen.
  • Minder onderhoudskosten, want bij het opslaan van producten in dozen biedt kleefband een grote bescherming van de producten dankzij het isolatievermogen.
  • Het stelt u in staat om de leveringsservice aan uw klanten te verbeteren, omdat het de veilige levering van de producten garandeert.


  Soorten plakband
  Het model van de te kiezen plakband hangt af van het gebruik dat u er van wilt maken. In MonoUso kunt u de benodigde zelfklevende verpakkingstapes kopen. In onze catalogus vindt u een uitgebreid assortiment en kiest u de optie die het beste bij u past.

  Aan de ene kant hebben we polypropyleen kleefbanden. U vindt er zowel transparant plakband als witte en bruine kleurige afdichtingen. Omdat ze gemaakt zijn van polypropyleen, garanderen ze hoge prestaties en weerstand tegen verschillende temperatuurbereiken. De hoge kwaliteit van de lijm zorgt ervoor dat uw spullen veilig zijn en dat de tape niet loskomt.  Dit type plakband is een ideale oplossing vanwege de uitstekende kwaliteit - prijsverhouding, waardoor het de meest gebruikte tape is voor het verpakken van dozen.

  Aan de andere kant zijn zelfklevende verpakkingstapes van kraftpapier een uitstekende keuze als u wilt kiezen voor een meer ecologisch alternatief, u kunt ze ook vinden op onze website. Deze zelfklevende tapes hebben een grote flexibiliteit en weerstand en kunnen gemakkelijk met de hand worden gesneden, wat het werk veel gemakkelijker maakt. Kraftpapierkleefbanden hebben dezelfde kwaliteiten als conventionele kleefbanden, met het voordeel dat ze na gebruik naast de doos kunnen worden gerecycled. Ze zijn de ideale duurzame oplossing voor het verpakken, verpakken, verplaatsen en opslaan van dozen.

  Onder de verschillende modellen vindt u ook zelfklevende signalisatietapes. Op onze website hebben we zowel gele als rode plakband. De zelfklevende signalisatietapes zijn perfect voor het markeren van veiligheidszones of beperkte toegang. Ze hebben dezelfde kwaliteit en weerstand als de vorige, met het voordeel dat hun heldere, opvallende kleuren de aandacht trekken en de bewegwijzering duidelijker maken. Het is een zeer economische en praktische hulpbron die dient om vloeren, deuren, muren, kolommen, liften of verkeersroutes te markeren. Door zijn grote hechtingscapaciteit kan hij zelfs op onregelmatige plaatsen probleemloos worden vastgeplakt.

  Tot slot kunt u desgewenst uw aankoop aanvullen met de handmatige verzegeling die een eenvoudige en snelle sluiting van de dozen mogelijk maakt.

  Misschien bent u geïnteresseerd om te weten...

  Wat is een tapetrack?
  Een rupsband is een eigenschap die het mogelijk maakt om een kleefstof met weinig of geen druk op een oppervlak te kleven. Het spoor wordt bepaald door het vermogen van de lijm om snel door te dringen in het oppervlak waarop het moet hechten. Voor ruwe en gegaufreerde oppervlakken is een zeer kleverige lijm nodig om goed te kunnen hechten.

  Wat is een plakbandrug?
  De drager is het materiaal waarop de tape moet worden geplakt. Dat wil zeggen, een muur, de vloer, een doos, zouden typische voorbeelden van steunen zijn. In theorie kunnen tapes op elk oppervlak worden geplakt, of het nu glad, ruw, dun of flexibel is, zodat alles als steun voor de tape kan dienen. Weliswaar zijn er enkele vlakken die beter werken en waarop de tape beter hecht.

  Wat is de samenhang van plakband?
  Het is het vermogen van de lijm om weerstand te bieden tegen krassen of breken. Het geeft een idee van de energie die nodig is om de lijmlaag af te schillen. De lijmen met een lage cohesie laten bij het verwijderen residu's achter op het oppervlak. Afhankelijk van het gebruik dat u wilt maken van de tape zult u meer geïnteresseerd zijn in een tape met een hoger of lager coheseniveau.

  Hoeveel kost een plakband?
  De prijs is afhankelijk van wat u zoekt, u kunt deze bekijken in onze online shop.

  Waar is plakband van gemaakt?
  Er zijn verschillende soorten tape, in de beschrijving van elk van onze producten kunt u zien welk materiaal het is.

  Na deze korte introductie in de wereld van de zelfklevende tapes kunt u nu met kennis van zaken de tape kiezen die het beste bij u past. Maak van de gelegenheid gebruik om het verpakken een stuk veiliger en eenvoudiger te maken!

  Bekijk meerZie minder