Gripzakje met Schrijfstroken (PE)

Zelfdichtende Plastic Zakken en Schrijfbanden zijn de perfecte manier om allerlei producten op te slaan en te etiketteren, inclusief voedsel. Er zijn verschillende maten beschikbaar, vind hier de maat die je nodig hebt. Zakjes met ritssluiting en schrijfstrips zijn een zeer efficiënte manier om producten op te slaan en te vervoeren. Dit type plastic zak heeft een luchtdichte sluiting en witte banden om informatie te schrijven die de inhoud identificeert.

Actieve filters

  Onze ZIP Plastic Tassen met Schrijfbanden zijn zakken van polyethyleen, flexibel, resistent, waterdicht, semi-transparant en inert naar de inhoud.

  Deze zelfdichtende zakken, praktisch en veelzijdig, zijn perfect voor het opslaan van een grote verscheidenheid aan producten, en ook volledig geschikt voor gebruik in levensmiddelen, met een dikte van 200 (0,05 mm) of een dikte van 200 (0,05 mm).

  Het zelfsluitende systeem is rits- of hermetisch, comfortabel, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het is een plastic zak die goed bestand is tegen lage temperaturen, zodat het kan worden gebruikt voor opslag in koelkasten of koelcellen.

  U kunt kleine of middelgrote porties van allerlei soorten voedsel bewaren. Zo heeft u uw koelruimte netjes en met alles erop en eraan geïdentificeerd. Zeer nuttig voor gebruik in bar- en restaurantkeukens, maar ook voor thuisgebruik.

  Het zijn Polyethyleen Tassen met zelfsluitende en schrijfbanden die zeer geschikt zijn voor het opbergen van allerlei middelgrote voorwerpen. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in ziekenhuizen om de medicatie van patiënten te identificeren. In de zakjes introduceert u de pillen en in de schrijfbandjes kunt u de dosis en de naam van de patiënt aangeven. Een zeer effectieve en veilige methode om gezondheidszorg te bieden.

  PE-tassen met ZIP-sluiting en schrijfstrips zijn ideaal voor het bewaren van productmonsters en in het algemeen voor elk type object zoals reserveonderdelen, hardware, knopen, batterijen, juwelenkralen, enz. De schrijfstroken zijn perfect voor het aangeven van referenties en het aantal eenheden dat in de zak zit. Een zeer zichtbare en functionele manier om items te identificeren en op te slaan.

  Deze ZIP plastic zakken zijn ideaal voor het bewaren van productmonsters en zijn een perfecte opbergoplossing voor professioneel of thuisgebruik. Hun aanvragen zijn meervoudig, waarom wedden we er niet op?

  In MonoUso zijn er 11 verschillende maten beschikbaar.  Ga naar binnen en vind degene die aan uw wensen voldoet.

  Bekijk meerZie minder