Plastic Mini Glazen

Tasting Bekers, Canapés Bekers zijn plastic wegwerpbekers die gebruikt worden in cocktail- en cateringdiensten waar ze dienen als recipiënten om culinaire lekkernijen en andere vloeistoffen te presenteren.

Gemaakt van polystyreen, hun grote gelijkenis met de Crystal Bekers maakt ze uniek, omdat ze dezelfde service uitvoeren, maar in dit geval krassen of slijten ze niet omdat ze Wegwerpbaar Plastic Belers zijn.

Actieve filters

    Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan speciale Testing Bekers met originele vormen die gebruikt kunnen worden bij verschillende evenementen en gelegenheden. Ze kunnen worden geserveerd met champagne, sorbets, koude soepen of worden gebruikt in een welkomstcocktail, wat een verrassingseffect garandeert.

    Onze Plastic Testing Glazen, ook wel bekend als Cocktail Glazen, proberen verschillende toepassingen te dekken, dus we bieden een breed assortiment aan Wegwerpbare Glazen, zowel in verschillende vormen en kleuren, als de mogelijkheid om deksels toe te voegen. En niet te vergeten dat onze Plastic Glazen op maat gemaakt kunnen worden.

    U kunt een goede cateringdienst aanvullen met ons assortiment speciale Miniatuurproefbekers zoals Plastic Lepels voor Presentatie of Finger Food Zakjes.

    Bekijk meerZie minder