Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Beker Dispenser

Een beker dispenser is een onmisbaar gebruiksvoorwerp voor horecabedrijven en elk soort etablissement waar er machines zijn om drankjes te serveren.

Een beker dispenser kopen is ongetwijfeld de beste optie voor uw cateringbedrijf, want het biedt grote voordelen waar u van kunt profiteren.

  • Vermindert opslagruimte
  • Helpt de orde te handhaven
  • Vergemakkelijkt zelfbediening
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Beker Dispenser


Actieve filters

Een beker dispenser is een essentieel element voor horecabedrijven, omdat het het werk van de werknemers vergemakkelijkt, de wachttijden voor de klanten vermindert en bijdraagt tot de organisatie van de lokalen.

Daarnaast is de aankoop van een bekerautomaat ook de perfecte optie voor werkkantoren of elk etablissement waar een koffieautomaat, water of dranken zoals frisdranken, infusies, thee, enz. aanwezig zijn.

Dispenser voor wegwerpbekers

Als u in de horeca werkt, moet u niet aarzelen om een dispenser voor wegwerpbekers te kopen. Wij weten dat de netheid en verzorging van uw zaak de sleutel zijn tot het succes van uw bedrijf en de voordelen die een bekerautomaat in dit opzicht biedt, zullen al uw verwachtingen overtreffen.

De netheid die een dispenser voor wegwerpbekers biedt, staat buiten kijf. U kunt uw klanten maximale hygiëne garanderen omdat deze bekers slechts één keer worden gebruikt.

Vergeet ook niet de ruimte die u wint met een dispenser voor wegwerpbekers. De bekers worden verticaal gestapeld, waardoor de opslagruimte tot een minimum wordt beperkt.

Bovendien is het de ideale manier om de ruimte volledig opgeruimd en overzichtelijk te houden.

Plastic bekerdispenser

Een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat een plastic bekerdispenser u veel gemak biedt bij het uitvoeren van de dagelijkse taken in uw cateringbedrijf.

De toegang tot de bekers is erg gemakkelijk als u een plastic bekerdispenser heeft. U vergemakkelijkt het werk van uw medewerkers omdat zij snel en comfortabel bij de glazen kunnen en zo de wachttijden voor klanten kunnen verkorten.

Bovendien is een plastic bekerautomaat de beste optie als u zelfbediening in uw zaak wilt invoeren. Uw klanten hoeven niet te wachten tot ze door een van uw medewerkers bediend worden als ze iets willen drinken.

Mis de kans niet om een plastic bekerdispenser te kopen. Het is een goedkoop en zeer effectief hulpmiddel.

Kies het model dat het beste bij uw behoeften past? en geniet van een snelle 24-uurs levering!

Bekijk meerZie minder