Beker Dispenser

De Wegwerp Beker Dispenser is zonder twijfel de beste optie in horecabedrijven en werkplaatsen waar machines zijn om water te gieten. Naast het gemak biedt de aanschaf van Wegwerp Beker Dispenser 

Verschillende voordelen: van het feit dat het de reinheid en hygiëne weerspiegelt, tot de volgorde van de glazen, tot het feit dat het helpt bij het verminderen van de opslagruimte voor de glazen. 

Actieve filters

    Bij MonoUso kunt u bekerhouders kopen die u naast een goede service ook perfecte Plastic Bekers geven voor het serveren van koffie en andere warme dranken zoals thee en infusies.

    Verkrijgbaar in de volgende maten: 160, 200 en 220 ml, het kopen van wegwerpbekerhouders is ongetwijfeld een zeer goedkoop en kwalitatief hoogstaand alternatief, en wij leveren de bestellingen bij u thuis in slechts 24-48 uur!

    Als uw bedrijf zich bovendien in de wereld van de catering of de handel bevindt, wat u misschien het meest geïnteresseerd bent in onze website, zijn de Plastic Voedselverpakkingen, Thermische Voedselverpakkingen, Kartonnen Voedselverpakkingen, Ecologische Voedselverpakkingen, Plastic Zakken, Papieren Zakken en Papieren Tafellakens. 

    Bekijk meerZie minder