Alu folie & Vershoudfolie

Alle voedingswinkels hebben voedselfolie nodig, omdat dit de meest hygiënische manier is om alle soorten voedsel en vlees te serveren, en daarom presenteren we dit paraffinepapier.

Actieve filters

Vershoudfolie

Rollen PVC-voedselfolie, essentieel in de horeca en het hotelwezen, moeten in elke keuken die op prijs wordt gesteld, aanwezig zijn. Met PVC Food Film blijft uw voedsel vers. 

Aluminiumfolie

Aluminium voedselspoeltjes zijn een extra hulpmiddel in de keuken. Ze houden het voedsel vers en worden ook gebruikt voor het bakken. Aluminiumfolie is een must in uw keuken.

Papier Manilla Folie Op Rol

Manilla Papieren Rollen worden in verschillende sectoren gebruikt vanwege hun eigenschappen: sterkte en flexibiliteit. Manilla Papier is een veilige gok voor het verpakken van delicate producten.

Manilla Pak Papier

Manilla-papierrollen, ideaal voor het beschermen van uw producten. Manilla Paper is resistent en flexibel en dus geschikt voor het behoud van wat voor u belangrijk is.

Bakpapier

Siliconen Bakpapier is uw grootste bondgenoot bij het koken met de oven, omdat het het meest geschikt is voor het koken en bakken van voedsel. Met Siliconen Bakpapier zal de oven u niet weerstaan!

De kwaliteit van papieren voedsel is van vitaal belang voor het serveren en in goede conditie houden van voedsel. Bij Monouso hebben we een volledig assortiment van banketpapier, vetvrij churrospapier en meeneemvoedselverpakkingen geïmplementeerd om uitgebreide oplossingen te bieden voor afhaalbedrijven.  Daarnaast vindt u hier ook aluminiumfolie, PVC-rollen en plastic voedselfolie.

Bel ons op +34 931 158 455 en los uw twijfels op of neem contact met ons op via onze online chat. Profiteer van onze 24/48u levering! Wikkelpapier kopen is eenvoudig en comfortabel bij MonoUso.

Bekijk meerZie minder