Papieren Servetten

Papieren Servetten zijn het meest economisch, en worden normaal gesproken gebruikt in de horeca om broodjes te verpakken of om allerlei soorten voedsel op borden te serveren, van deksels, tot snacks, brood of stukjes gebak. Deze Sulphite Servetten zijn ideaal omdat ze het vet absorberen van elk voedsel dat u in uw bedrijf serveert. Verkrijgbaar in verschillende formaten en in verpakkingen van 750 stuks.

Actieve filters

    Vandaag de dag zijn Papieren Servetten essentieel in elke horecagelegenheid en zelfs voor uw huis. Ze zijn goedkoop, wegwerpbaar en spelen een belangrijke rol in het verpakken of dienen als basis voor een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen. Er is één kenmerk dat vooral Papieren Servetten definieert en dat is hun grote absorptiecapaciteit en weerstand tegen vet, een kenmerk dat hen de onmisbare hulpbron maakt voor het serveren van snacks en allerlei soorten voedsel in uw horecabedrijf.

    U kunt deze platte servetten aanvullen met een van de Take Away-verpakkingen die u op onze website vindt. En als uw bedrijf gefrituurd moet serveren, dan kunt u dit product vergezellen met een van onze Snackvorken en Spiesjes.

    Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons papieren servetgedeelte.

    Bekijk meerZie minder