Ijsbekers

IJsjes zijn de meest verfrissende snoepjes die de mens in zijn mond heeft, de consumptie ervan is niet langer alleen seizoensgebonden en veel bedrijven bieden ze aan gedurende de 12 maanden van het jaar. Daarom biedt MonoUso u een breed scala aan containers om ijs te serveren: van Plastic Ijsbakken, Ijsbekers en kartonnen Ijsbakken, tot FOAM Containers, die de temperatuur op peil houden, Ijslepels en Ornamenten om uw Ijsjes te versieren. 

Actieve filters

Doorzichtig Ijsbekers

De Transparant IJ Beker is een handige verpakking om de heerlijke ijsjes te proeven. Het kristallijne aspect van de Transparant IJ Beker voegt een elegante touch toe aan de presentatie van het product.

Karton Ijsbekers

Iedereen houdt van ijs, en ook, meer en meer mensen geven meer om het milieu, dat is waarom we deze fantastische biologisch afbreekbare ijs verpakkingen presenteren, het is een kartonnen ijs container die perfect is voor alle soorten ijs, aarzel niet en krijg je eigen.

FOAM Ijsbekers

De FOAM Containers voor Ijs zijn containers die, dankzij hun thermische samenstelling, helpen om de temperatuur van het voedsel te behouden. In dit geval voorkomen onze wegwerpverpakkingen voor ijs FOAM dat de temperatuur in de container voor eenmalig gebruik voor ijs verloren gaat, waardoor uw ijs langer koud blijft en niet wordt vernietigd. Verleng de levensduur van uw ijs met deze grote Isothermische ijs verpakkingen.

Plastic Ijsbekers

Wanneer het goede weer begint aan te komen, beginnen mensen te dromen over lange dagen op het strand, zwemmen in het zwembad en verfrissende ijsjes, dat is waarom MonoUso u de beste ontwerpen in IJsbekers aanbiedt. Plastic bakjes ideaal om een heerlijk ijsje naar de smaak van de consument in elkaar te zetten. Gekleurde ijs bekers, Brede bekers, Smalle bekers, Ijsbekers met deksels, kortom een grote verscheidenheid om aan alle behoeften van uw klanten te voldoen.

Plastic Ijslepels

De Ijslepels, gemaakt van Polystyreen Plastic of Naturel Biologisch Hout, geven u de mogelijkheid om overal te genieten van een heerlijk ijsje, een verfrissende slush of een zoete crêpe. Deze wegwerpbestekken, MonoUso, bieden u meer hygiëne, veiligheid en praktische mogelijkheden. 

Hier vindt u Papieren IJsbekers, Plastic IJsbekers en Plastic IJslepels in verschillende kleuren, maten en vormen. Daarnaast geven wij u de mogelijkheid om deze artikelen te personaliseren met het logo, de naam of de kleuren van uw bedrijf.

- Onze Heldere Plastic Ijsbeker is een comfortabele verpakking voor het proeven van heerlijke ijsjes. Het kristallijne aspect van deze Plastic IJsbekers voegt een elegante touch toe aan de presentatie van het product.

- Papieren ijsbekers zijn de beste manier om van dit verfrissende dessert te genieten zonder het milieu te schaden. Deze biologisch afbreekbare ijsbekers zijn perfect voor alle soorten ijs - aarzel niet en haal het uwe.

- De FOAM ijsbekers helpen de temperatuur van het voedsel te behouden, dankzij hun thermische samenstelling. In dit geval voorkomen onze FOAM wegwerp-ijsbekers dat de temperatuur in de container voor eenmalig gebruik verloren gaat.

- De Ijsbekers zijn de ideale Plastic Containers voor het samenstellen van een heerlijke Ice Cream voor de consument om van te genieten. Ze zijn de meest voorkomende Ijs Containers gebruikt in het hotel en restaurant bedrijf.

- De Ijslepels, gemaakt van Polystyreen Plastic of Biologisch afbreekbaar Natuurlijk Hout, geeft u de mogelijkheid om overal te genieten van een heerlijk ijsje, een verfrissende slush of een zoete crêpe.

- Ijs decoraties zijn de beste items om uw ijs te versieren. Ijs decoraties zijn ideaal om uw dessert te versieren en een vleugje kleur en glans te geven aan uw verfrissende en heerlijke gerecht.

Bekijk meerZie minder