Plastic rietjes

Als u elk detail van uw feest of evenement wilt controleren, is het essentieel dat u plastic rietjes heeft, want die zijn de perfecte aanvulling op elk drankje.

Actieve filters

  Als u een hotel, restaurant, catering of proeverij heeft, moet u voorbereid zijn op alles wat de klant vraagt. Samen met de vele frisdranken of dranken is het gebruikelijk dat klanten een plastic rietje willen gebruiken - laat het je niet van de wijs brengen!

  WAAROM ZOU JE PLASTIC RIETJES GEBRUIKEN:

  • Ideale aanvulling op elk drankje
  • Stage
  • Ladenkasten
  • Economisch
  • Disposables


  Kunststof rietjes zijn de essentiële bondgenoot van elke partij of evenement. Frisdranken, cocktails, sappen en alle andere dranken kunnen vergezeld gaan van een plastic rietje en zorgen ervoor dat het er veel aantrekkelijker uitziet.

  Na een goede maaltijd wordt door veel mensen graag de laatste hand gelegd aan een goede cocktail en het plastic rietje gaat er meestal mee gepaard. Al onze rietjes zijn gemaakt van hard plastic, dus ze zijn zeer resistent en zullen niet snel breken.

  Flexibel, hard en van buitengewone kwaliteit bieden deze plastic rietjes maximaal comfort bij het genieten van een verfrissend drankje.

  Vergeet het schoonmaken! De plastic rietjes zijn wegwerpbaar, dus als je ze eenmaal gebruikt hebt, hoef je ze alleen nog maar in de juiste verpakking te doen. U zult merken dat u veel tijd bespaart bij het schoonmaken.

  Op onze website vindt u een breed assortiment aan plastic rietjes: enerzijds lange plastic rietjes voor hoge glazen zoals buisglazen en anderzijds korte plastic rietjes die perfect zijn voor cocktails die in kleinere glazen zoals mojito's worden geserveerd.

  Daarnaast hebben we ook een grote verscheidenheid aan kleuren om uw rietjes aan te passen aan het thema van het feest of de sfeer van het restaurant. Van de klassieke rode en witte plastic rietjes, tot de zwarte plastic rietjes voor een vleugje soberheid en elegantie en roze, blauw, geel en nog veel meer kleuren die een vleugje vitaliteit zullen geven.

  De prijs van onze plastic rietjes is erg goedkoop. U kunt ook plastic stroverpakkingen kopen om een nog scherpere prijs te krijgen.

  Zorg voor de details en verwen uw klanten!

  Bekijk meerZie minder