Plastic Ijsemmer

De beste manier om uw dranken en frisdranken koud te houden is door gebruik te maken van een van onze Plastic Fleskoelers.  Deze ijsfonteinen, gemaakt van thermoplastisch polymeer, houden de temperatuur van de dranken gedurende enkele uren op peil.

Wij bieden een assortiment van Plastic Ijsemmers en Fleskoelers in verschillende maten, afwerkingen en uitvoeringen om aan al uw behoeften te voldoen. Het zijn ijsemmers van acryl, een zeer resistent en kwaliteitsvol materiaal dat het mogelijk maakt om te personaliseren.

Actieve filters

    In bars, restaurants, cateringbedrijven en bij elk evenement is de Plastic Ijsemmer de ideale aanvulling om drankjes op de juiste temperatuur te houden. De Plastic Ijsemmer zorgt voor elegantie en onderscheiding, ofwel bij de tafel in elke service, of het voorzitten van de tafel om een veelheid van wijnflessen te koelen die de protagonisten van het genot van de aanwezigen zullen zijn.

    Vervaardigd in acrylonitrilstyreen, biedt dit thermoplastische polymeer stijfheid, glans en een goede chemische en thermische weerstand, waardoor onze Plastic Ijsemmers bestand zijn tegen lage temperaturen en schokken zonder te breken of te vervormen.

    Geef een vleugje onderscheiding aan uw evenement met onze collectie Herbruikbare Producten zoals onze Wijn, Cava of Gin Tonic Glazen.

    Bekijk meerZie minder