Wegwerp Thermosfles

De kartonnen thermosfles voor eenmalig gebruik is een nieuw systeem om vloeistoffen op een eenvoudige manier te verpakken en te transporteren. Ze staan ook bekend als Bag in Box. De thermosflessen voor eenmalig gebruik zijn samengesteld uit twee elementen: de flexibele en hermetische plastic zak, om te garanderen dat de vloeistof niet wordt overgedragen; en de kartonnen doos met een kraan, om de zak te beschermen en stabiliteit te geven. Daarom staan ze bekend als de 2 in 1 kartonnen wegwerp thermosfles, omdat deze gebruikt wordt voor zowel het transport als het serveren van dranken. De plastic zak houdt de temperatuur van de vloeistof ongeveer twee uur vast, terwijl de structuur van de doos het mogelijk maakt om deze comfortabel te vervoeren.

De Bag in Box kan gebruikt worden voor warme en koude dranken. Het houdt de temperatuur van de vloeistof tot 2 uur vast en is hermetisch afgesloten dankzij de schroefdop. Daarom is de kartonnen wegwerp thermosfles zeer nuttig voor de catering.

Actieve filters

    Welke temperaturen kunnen de kartonnen wegwerptemperaturen weerstaan?

    De kartonnen wegwerp thermosflessen zijn bestand tegen vloeistoffen tot ongeveer 90º. Ze houden de bouillon gedurende 2 uur op die temperatuur en na die tijd kan deze dalen tot 60º, afhankelijk van de kamertemperatuur waarop het evenement plaatsvindt.

    Wat is een thermosfles?

    Het zijn isothermische verpakkingen die volledig zijn gemaakt van flexibel en hermetisch plastic en speciaal zijn ontworpen voor de distributie van vloeibare en semi-vloeibare levensmiddelen. Aanbevolen voor voorgerechten: soepen, crèmes, sauzen, stoofschotels, etc., die direct in de doos worden gebracht en zowel warm als koud kunnen worden vervoerd.

    Bekijk meerZie minder