Werper, flessen en thermosflessen

De beste manier om al uw gasten te verwennen met verfrissende drankjes is door ze te serveren in een van onze Plastic Werpers, PET Plastic Flessen of Plastic Thermosflessen. Ze zijn het meest gevraagde keukengerei bij bars, restaurants en cateraars, zowel voor warme als voor koude dranken.

Gemaakt van polystyreen of polypropyleen, in onze catalogus vindt u voordelige plastic karaffen, SAN herbruikbare karaffen, isothermische wegwerpkaraffen, speciale karaffen voor bier, PET-flessen voor sappen en wegwerpthermosflessen, speciaal voor het transport van warme dranken.

Actieve filters

PP en PS Werper

Plastic Werpers staan bekend als het perfecte wegwerpservies om drankjes te serveren aan meerdere eters zonder ze vuil te maken of ze te dwingen iets anders vast te houden dan hun glas. De Plastic Werpers worden op de tafel verdeeld zodat alle gasten zichzelf kunnen bedienen zoals ze willen en hun glas kunnen bijvullen wanneer ze maar willen.

In verschillende maten en kleuren zijn onze Economische Plastic Werpers perfect voor groepsdiners, restaurants met een open bar met wijn of bier en evenementen waar de oberservice alleen aanwezig is om de eet- en drinktafel te dekken en aan te vullen. Ze zijn bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen en hun duurzaamheid maakt ze bijna herbruikbaar.

Herbruikbare SAN Werper

Plastic Werpers zijn het perfecte keukenhulpmiddel om schoon en in groepsverband drankjes aan tafel te serveren. In dit geval bieden wij u van MonoUso een selectie van Herbruikbare Werpers aan die u een complete service bieden die geld bespaart en zonder kwaliteitsverlies. Onze SAN Plastic Werpers lijken erg op glas, maar ze breken niet als ze vallen of vervormen door lage of hoge temperaturen. Ze zijn ideaal voor openluchtevenementen en bijeenkomsten van vrienden waar de lol er niet uit ziet waar het naartoe gaat.

Herbruikbare Bierpul

De speciale plastic bierpullen zijn de ideale glazen om te genieten van een mousserende bier, die de temperatuur op peil houdt en niet bang is om te breken. Protagonisten van festivals, multiculturele evenementen en beurzen van het bier, onze Herbruikbaar Plastic Pullen vervullen een uitzonderlijke service met het duidelijke doel om de klant tevreden te stellen, hem geld te laten besparen en alle premissen van hygiëne en gezondheid te vervullen. Van 350 milliliter tot 1 liter, op onze website vindt u de Plastic Bierkaraf op maat gemaakt.

Wegwerp Werper Isothermisch

Onze Isothermische Werpers zijn de beste containers om de drank te vervoeren, van de keuken naar de tafel, en om de temperatuur van de vloeistoffen op peil te houden, tijdens de uren, op de meest economische manier, aangezien het hen veel tijd zal besparen na de feesten en vieringen, omdat het wegwerp plastic Werpers zijn.

Gefabriceerd in Expanded Polystyrene, zijn de Thermische Werpers moeilijk te breken en in staat om het gewicht van de drank zonder problemen te dragen. Bovendien maakt de laminering van deze Plastic Pitchers ze waterdicht, ideaal voor sauzen, bouillons, crèmes en warme chocolademelk.

Onze FOAM Werpers zijn te vinden in verschillende maten en bestaan uit een thermocup aan de ene kant, een isothermische handgreep aan de andere kant en een FOAM deksel.

Plastic Zuivel Container

De Plastic Containers voor Horchata en Granizados, bekend als Plastic Melk producten zijn ideaal om deze vloeibare lekkernijen die ons elke zomer verfrissen te kunnen vervoeren. Als u thuis wordt verwacht met deze zoete drank, is er niets beter voor het hele gezin om van te genieten dan het kopen van een Grote Carafe of Slush. Deze wegwerpcontainers in de vorm van een melkcontainer zijn resistent, flexibel, hebben een deksel en handvatten in bijpassende kleuren en hebben een luchtdichte afsluiting die morsen en vallen voorkomt. 

Perfect voor het serveren van dranken, onze Plastic Werper zijn de gemakkelijkste manier voor de diners om te genieten van het water, de wijn, het bier of de zoete versnaperingen zonder de fles te hoeven openen. Elk diner kan naar wens worden geserveerd, of ze nu de bouillon willen proeven of het glas volledig willen vullen.

Bijna 100% van onze plastic potten kunnen worden herkend als herbruikbare potten, omdat ze door hun grote stijfheid, weerstand en samenstelling ideaal zijn voor buitenevenementen waar gebroken glas niet goed wordt ontvangen.

Onze Onbreekbaar SAN Plastic Kannen kunnen meer dan 500 wasbeurten in industriële reinigingsmachines bevatten; onze Reusable Beer Jars zijn perfect voor macro-festivals en sportevenementen waar de menigte danst tot 's morgens en onze Plastic Gekleurde Kannen zijn ideaal voor feesten en kinderfeestjes en geven een vrolijk tintje aan de tafel. Een oneindig aantal mogelijkheden om aan al uw wensen tegemoet te komen zijn te vinden in MonoUso.

Aan de andere kant vindt u in onze catalogus ook een grote verscheidenheid aan drankverpakkingen die perfect zijn voor het vervoer van vloeistoffen, hetzij koud in onze plastic PET-flessen, hetzij warm in onze wegwerpthermosflessen. Verpakkingen voor alle soorten vloeistoffen die de perfecte oplossing voor uw bedrijf zullen worden zijn te vinden in onze winkel.

Bekijk meerZie minder