Herbruikbare Bierpul

De speciale plastic bierpullen zijn de ideale glazen om te genieten van een mousserende bier, die de temperatuur op peil houdt en niet bang is om te breken. Protagonisten van festivals, multiculturele evenementen en beurzen van het bier, onze Herbruikbaar Plastic Pullen vervullen een uitzonderlijke service met het duidelijke doel om de klant tevreden te stellen, hem geld te laten besparen en alle premissen van hygiëne en gezondheid te vervullen. Van 350 milliliter tot 1 liter, op onze website vindt u de Plastic Bierkaraf op maat gemaakt.

Actieve filters

    We zouden kunnen spreken over robuuste Glazen Kruiken, aangezien de gelijkenis van onze Herbruikbare Bier Kruiken met traditionele Kruiken verbazingwekkend is, maar in dit geval en voor uw voordeel hebben we het over Herbruikbare Kunststof Kruiken, bijna onbreekbare Kunststof Kruiken die de functie van de traditionele Bier Kruiken zullen doen, maar besparen op het gebied van hygiëne, gezondheid en zuinigheid.

    Zal de smaak van plastic worden opgemerkt?

    Onze Herbruikbare Plastic Bierpullen verbeteren de smaak van mousserende bier met behoud van de temperatuur. De hoge kwaliteit van de Tritan en het polycarbonaat waarmee ze zijn gemaakt, laat niet alleen zien dat ze een materiaal zijn dat geen enkele smaak of aroma afgeeft, maar ook dat elk diner uitsluitend zal genieten van de intense geur en nasmaak van de Pinta.

    Bekijk meerZie minder