Oven Karton-Schalen

Weet u niet welke vorm u moet kiezen voor uw recepten? Bent u het beu dat uw desserts aan elkaar kleven en ze niet kunnen worden ontvouwen zonder ze uit elkaar te scheuren? Bij MonoUso hebben we de oplossing. Met de kartonnen bakvormen wordt het koken veel gemakkelijker.

Actieve filters

  Cupcakes, muffins, muffins, taarten, koekjes, uw recepten hebben een nieuwe bondgenoot! De kartonnen mallen zijn perfect om te bakken vanwege hun hoge hittebestendigheid, zodat u ze zonder gevaar kunt gebruiken.

  WAAROM KIEZEN VOOR ONZE KARTONNEN MALLEN

  • Perfect om te bakken.
  • Recycleerbaar
  • Wegwerpbaar
  • Onovertroffen prijs en kwaliteit
  • Breed scala aan kleuren en modellen


  Onze capsules en mallen zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor ze een ecologische en duurzame keuze zijn die ook uw desserts een aantrekkelijke en elegante afwerking geven. Het zijn allemaal voordelen!

  De kartonnen bakblikken zijn perfect om het dessert mee te nemen naar feesten, evenementen of verjaardagsfeestjes en al uw gasten met de mond open te laten hangen. En als u een restaurant, catering of proeverij heeft, kunt u deze mallen ook gebruiken om kleine porties te serveren aan gasten of om kant-en-klaar voedsel zoals brood, fruit of snoep te vervoeren.

  Een ander voordeel van onze matrijzen is dat ze voor eenmalig gebruik zijn. Als u moe bent van het schoonmaken en drogen van de mallen, dan zijn de wegwerpvormen van karton wat u zoekt, want als u ze eenmaal hebt gebruikt, hoeft u ze alleen nog maar in de daarvoor bestemde container te gooien.

  Op onze website vindt u een breed scala aan kartonnen mallen voor het bakken van cupcakes of eender welk dessert: microgolfkarton, kartonnen en papieren mallen. U vindt er ook een breed scala aan kleuren, zodat u voor elke gelegenheid de ideale matrijs kunt kiezen tegen een onklopbare prijs en kwaliteit.

  Om een optimaal resultaat te bereiken, is het raadzaam om enkele van onze capsules te gebruiken met een mal die de ronde vorm van onze cupcakes helpt te behouden en hun presentatie verder te verbeteren.

  Profiteer van de mogelijkheid om uw desserts een spectaculaire afwerking te geven die niemand zal kunnen weerstaan!

  Bekijk meerZie minder