Miniatuur Standaards

De Miniatuur Standaards, gemaakt van geplastificeerd karton, zijn de speciale Canapés Houders om culinaire creaties te laten zien aan diners die graag de schoonheid van de presentatie in hun smaak willen laten zien.

Op onze website vindt u Miniatuursteunen in verschillende uitvoeringen en met schappen op verschillende hoogtes. Gefabriceerd met resistente materialen die zorgen voor de aanwezigheid van het voedsel, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid, zijn deze Miniatuur Standaards voor Presentatie uiteindelijk de hoofdrolspelers van de grote tafels waar de schoonheid van de compositie een zeer belangrijke rol speelt.

Actieve filters

  De Miniatuur Houders zijn de beste Catering Accessoires om de gasten de meest selecte en heerlijke culinaire creaties te presenteren. Onze Catering Accessoires zijn het nieuwste op het gebied van wegwerpapparatuur voor de catering.

  Als het doel is om op een elegante en eenvoudige manier tapas, hapjes, canapés of voorgerechten te presenteren, dan bieden deze Presentatie Stands vier verdiepingen, in verschillende maten om het voedsel te piramiden en de verschillende creaties te onderscheiden.

  De Aperitieven voor Proeflokalen zijn ideaal voor high-end catering. Het resultaat ligt voor de hand: voedselpiramides op geometrische planken, die zorgen voor een harmonieuze en evenwichtige sensatie.

  Is het plastic gecoate karton resistent?

  Onze Miniatuur Houders, gemaakt van karton met een PET-laag, bieden stijfheid en duurzaamheid, zijn bestand tegen hoge en lage temperaturen en zijn resistent in vochtige omgevingen of buitenshuis. Dit materiaal is gemaakt van vetbestendig, waterdicht en recyclebaar en is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid en de Food and Toxic Administration.

  Bekijk meerZie minder