Verzegelbare container met tamper-evident sluiting

PET containers met tamper-evident deksel zijn ideale plastic containers voor het serveren van vloeistoffen en crèmes, omdat hun hermetische en ondoordringbare sluiting ervoor zorgt dat er niets wordt gemorst en dat alles binnenin het tupperware bewaard blijft. Deze Inviolable Plastic Containers zijn een van de meest gewaardeerde in de markt voor hun onbreekbare en hermetische afwerking. Kunststof bakken met een tamper evident deksel worden gebruikt voor de presentatie van veel producten, vooral voor kant-en-klare maaltijden.

Actieve filters

    PET tamper evident containers zijn ideaal voor koude voedingsmiddelen en hebben een zeer goede stootvastheid en een transparante afwerking. Ze zijn bestand tegen temperaturen tussen -40ºC en 70ºC en hun tamper evident deksel garandeert een volledig veilige hermetische afsluiting.

    PET-verpakkingen met tamper-evidente deksels worden vanwege hun eigenschappen veel gebruikt. Deze Plastic Food Tubs zijn geschikt om in te vriezen, maar niet om te microgolfen, dus het is altijd beter om ze te gebruiken voor koud voedsel.

    En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselverpakkingen op materiaal: FOAM-verpakkingen, kartonnen verpakkingen, suikerriet verpakkingen en aluminiumverpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder