Kleur

Doypack papieren zakken met rits

Ontdek de innovatie en veelzijdigheid van onze Doypack zakken, ontworpen om uw verpakkingsbehoeften te optimaliseren. Met hun onderscheidende en unieke ontwerp staan deze zakken gemakkelijk rechtop en bieden ze een aantrekkelijke presentatie op het schap en een morsvrije schenkervaring.

Deze hersluitbare papieren zakken zijn voorzien van hersluitbare sluitingen voor gemakkelijk openen en sluiten, en garanderen een langdurige versheid van uw producten dankzij de meerdere lagen vocht- en luchtbestendige, high-barrier materialen. De ritsen op onze zakken kunnen zo vaak als nodig geopend en gesloten worden dankzij verschillende systemen, zoals ritssluitingen of zelfklevende sluitingen.

Deze milieuvriendelijke zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn perfect voor een breed scala aan producten, van levensmiddelen tot non-food producten en dankzij het venster zijn ze ideaal om de inhoud te laten zien zonder dat de verpakking geopend hoeft te worden.

 • Gemakkelijk te openen voor eenvoudig, continu gebruik
 • Beschermt voedingsmiddelen zoals koffie en kruidenthee tegen vocht en lucht
 • Door het transparante venster kun je de inhoud zien
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Doypack papieren zakken met rits


Actieve filters

Doypack papieren zakken met rits

Ze zeggen dat goede dingen in kleine verpakkingen komen. Nou, ze hadden het over kraft zip bags, ook bekend als koffie- en theezakjes. Stel je voor dat je zo'n zakje opent, diep inademt en de geur van vers gemalen koffie ruikt. Zou dat u niet overtuigen? Uw klanten ook.

Wij hopen dat u ook overtuigd wordt door deze categorie die we hebben samengesteld, zodat u het DoyPack papieren zakmodel kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Het doel van een papieren zak met rits is om de binnenkant van de zak in perfecte staat te houden en tegelijkertijd een boodschap naar buiten te sturen. Daarom hebben de meeste van deze zakken ramen of een transparante voorkant.

Bij Monouso vindt u ritssoorten zoals:

 • Hermetisch gesloten papieren zakken
 • Papieren zakken met zelfklevende sluiting
 • Papieren zakken met venster en bovensluiting

En dat niet alleen, we zijn nog maar net begonnen met het ontrafelen van onze catalogus hersluitbare papieren zakken....

DoyPack zakken

DoyPack zakken zijn een van de meest populaire formaten in de markt van stazakken.

Wat is een DoyPack zak?

We hebben het over een product met zijvouwen en een bodemvouw waardoor het rechtop kan staan en perfect is om het product rechtop te houden op schappen en in vitrines, en zelfs als display kan dienen. Van deze laatste zijn de DoyPack zakken met venster de meest gebruikte, omdat de levensmiddelen erin getoond kunnen worden.

Hun belangrijkste kenmerken zijn:

 • In het algemeen zijn ze hersluitbaar.
 • Ze hebben zij- en bodemvouwen, waardoor ze "rechtop" kunnen staan.
 • Ze zijn zeer flexibel
 • Ze hebben een verrassend hoge capaciteit voor het formaat van de zak.
 • Het formaat maximaliseert de conservering van voedsel.
 • Ze zijn uiterst hygiënisch.
 • Het is een duurzame verpakking, ontworpen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

De populariteit van dit product groeit voortdurend. Daarom hebben wij de perfecte rubriek gecreëerd voor de professionals die voor deze oplossing willen kiezen. Wie weet? Misschien voegen we de volgende keer transparante DoyPack zakken toe.

DoyPack zakmodellen

Bij Monouso vindt u verschillende soorten DoyPack papieren zakken, afhankelijk van formaat, sluiting en afwerking. Enkele voorbeelden zijn:

 • DoyPack papieren zakken met venster
 • DoyPack zakken met ritssluiting
 • DoyPack stazak met ritssluiting
 • DoyPack kraft papieren zakken

Vergeet niet dat we ook andere modellen kraftzakken met venster hebben, mocht deze stijl niet passen bij wat u zoekt.

Heeft u het model gevonden dat u zoekt? Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we de meest geschikte oplossing voor u kunnen vinden.

Papieren verpakkingen voor noten en gedroogd fruit

Een van de populairste toepassingen van hersluitbare papieren zakken is als papieren verpakking voor noten.

Om eerlijk te zijn is dat heel logisch. Dankzij dit formaat behouden de noten hun intense smaak, knapperige bite en natuurlijk hun karakteristieke geur. Daarom is het logisch dat dit een van de eerste keuzes is in de horeca.

Papieren zakken voor koffie en thee

De wereld van de koffiespecialiteiten groeit voortdurend en steeds meer mensen vragen om oplossingen waarmee koffie als vers gemalen kan worden verpakt. Geloof ons, niet zomaar een koffieverpakking volstaat: u bent op zoek naar een papieren koffiezak.

Dit formaat is gecreëerd door en voor het behoud van de uitgelezen kwaliteiten van goede koffie. Onze papieren koffiezakken garanderen dat uw bonen of gemalen koffie de exacte vochtigheid, temperatuur en conservering behouden die de beste koffiespecialiteiten vereisen.

Evenzo is een product dat de kwaliteit van de koffie waarborgt een duidelijke kandidaat voor soortgelijke levensmiddelen. Het was niet meer dan logisch dat onze papieren zakken voor infusies een uitstekende manier zijn om bovengenoemde eigenschappen te behouden.

Bekijk meerZie minder