Catering Pipet

Om uw hapjes, tapas, cocktails en desserts die smaak te geven, zonder dat u het voedsel hoeft aan te raken en zelf de dosering van het aroma hoeft te bepalen, is er niets beter dan onze Smakelijke Pipetten. Onze Plastic Catering Pipetten zijn gemaakt van polyethyleen met een lage dichtheid, niet giftig en inert. Ze zijn bestand tegen voedingszuren zoals citroen of azijn, waardoor ze onmisbaar zijn voor het gebruik van ingemaakte sauzen of vinaigrette.

Actieve filters

    Geef dat vleugje smaak aan uw presentaties door uw voorgerechten op smaak te brengen met onze Plastic Testing Pipetten. Speel met de smaakcombinaties die u verkiest, zodat u alle soorten spiesen en tapas kunt serveren die vergezeld moeten gaan van eender welke saus.

    Ideaal voor catering, familiefeesten, barbecues of massa-evenementen. De Mini Catering Pipets zijn perfect voor het kruiden van gerechten naar uw smaak.

    Samengesteld uit een dun buisje dat eindigt in een kleine container de vloeistof, gewoon op de Voedsel Pipet te drukken om de vloeistof in contact te brengen met het voedsel.

    Onze Pipetten voor Oliën, Sauzen of Vinaigrettes kunnen ook worden gebruikt om de vloeistof in het voedsel te injecteren of kunnen worden gebruikt als spies voor zachte ingrediënten zoals desserts of fruit.

    Bekijk meerZie minder