Horeca Schorten

Schorten zijn het hoofdbestanddeel van veel werkuniformen en met hen consolideren veel bedrijven hun imago naar de klanten toe. Twijfelt u aan wat beter zal zijn voor uw bedrijf? In MonoUso bieden wij u verschillende modellen aan, lange schorten, korte schorten, schorten met een portemonnee en een zak, korte of lange heupschorten en zelfs geplastificeerde schorten. Een eindeloos aantal modellen en kleuren om te combineren met uw bedrijfskleur.

 Vind uw ideale schort en verras iedereen met uw schorten!

Actieve filters

  Schorten zijn in de loop der tijd geëvolueerd in lijn met nieuwe trends in de horeca. Er zijn verschillende modellen om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de meest exquise. In MonoUso vindt u slabbetjes en zakschorten, die het lichaam volledig bedekken tegen mogelijke vlekken of ook, de elegante Franse stijl schorten, vrij van stof in het bovenste gedeelte, geknoopt in de taille, en met een lange snit tot aan de enkels.

  Een van de belangrijkste voordelen van de schorten die we in MonoUso hebben is de grootte van de zak, die groter is dan de standaard schorten. Met deze zak kunnen hotel- en cateringprofessionals tijdens het werk over hun keukengerei beschikken en zo een snelle en comfortabele service bieden. Deze zakken kunnen gebruikt worden om allerlei accessoires te dragen (sacharine, suiker, kleingeld, opener...).

   

  Er is een nieuwe trend in stoffen schorten of schorten, met een snede boven de knieën. Dit schort staat bekend als het barmanschort of het muntschort. Wijd gebruikt in service zoals catering in bingos, tavernes of moderne bars waar dezelfde ober de functie van serveren en afhalen vervult. Een snelle service die de klant de zekerheid biedt dat hij met een minimum aan wachttijd wordt bediend en, aan de werkgever of eigenaar van het pand, ervoor zorgt dat alle klanten betalen voordat ze vertrekken.

  Zonder twijfel heeft het schort met muntmech een revolutie teweeggebracht in de bediening van de tafels, waardoor snelheid, efficiëntie en een vleugje frisheid in de aandacht van de klanten in de restaurants zijn gewaarborgd. De nabijheid van de wetenschap dat degene die de tapas of het voedsel dat u gaat bestellen aanbeveelt, dezelfde persoon is die u zal aanrekenen. Op deze manier kunt u feedback geven of het eten of drinken naar uw smaak was, dit wordt snel overgedragen aan de keukendienst, waardoor de cirkel van de perfecte restaurantservice wordt gesloten. Of je weet het niet: Mijn complimenten aan de kok!

  Bekijk meerZie minder