Kleur

Herbruikbare niet geweven tassen

Herbruikbare TNT stoffen tassen zijn ook bekend als non woven tassen, non woven zakken, non woven tassen, tst tassen of non woven tassen. Synoniemen die het alternatief vormen voor traditionele tassen.

Perfect voor privé en commercieel gebruik: gastronomische winkels, hotels, wijnwinkels, apotheken, enz. Deze TNT-tassen onderscheiden zich door hun thermisch verzegelde afwerking en hun versterkte handvatten die een comfortabel, elegant en veilig transport garanderen.

 • Ze zijn resistent
 • Ze zijn herbruikbaar
 • Grote verscheidenheid aan kleuren
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Herbruikbare niet geweven tassen


Actieve filters

Gepersonaliseerde TNT tassen

TNT stoffen tassen kopen betekent kiezen voor milieuvriendelijke, duurzame alternatieven die maximale personalisatie mogelijk maken. Als u in deze behoeften moet voorzien, kunt u bij Monouso een grote verscheidenheid aan TNT tassen groothandel kopen tegen zeer concurrerende prijzen.

Monouso's non-woven tassen zijn synoniem met maatwerk. TNT tassen voor verjaardagen, voor carnaval, voor kostuums... U vindt zelfs op maat gemaakte gemetalliseerde TNT tassen die een originele uitstraling geven aan zowel bedrijven als particulieren.

Onder de modellen van deze bedrukte TNT tassen vindt u ze met zijvouw onderaan, met zijvouw of zonder zijvouw. Een veelzijdigheid aan exemplaren die perfect past bij de inhoud van deze gebruiksvoorwerpen. U kunt bijvoorbeeld non-woven zakken kopen die ideaal zijn voor het vervoeren en presenteren van de wijnflessen van uw restaurant.

Voordelen van TNT tassen

 • Ze zijn bestendig
 • Ze zijn herbruikbaar: ze kunnen bij talloze gelegenheden worden gebruikt.
 • Grote verscheidenheid aan kleuren
 • Een geweldig promotiemiddel voor merken

Non woven tassen met handvatten en stansvormen

Bij Monouso vindt u goedkope TNT stoffen tassen met lange hengsels, met korte hengsels en gestanst. Zowel het gewicht en de vorm van de inhoud als het belang van de esthetische factor maken het hebben van dit brede scala aan handvatten een pluspunt bij het kiezen van de beste tas.

Herbruikbare tassen

U vindt in onze online shop verschillende variaties van non-woven tassen met zijvouw , zijvouw en zonder zijvouw. We hebben ook modellen met gestreept effect, gelamineerd en waterdicht. U kunt ze allemaal laten bedrukken voor een persoonlijk tintje.

U zult gezien hebben dat we verschillende kleuren hebben die passen bij uw stijl, u zult ook verschillende maten vinden (klein en groot) tegen een onklopbare prijs om uw flessen wijn of andere voorwerpen mee te nemen.

Stoffen tassen

Alle modellen zijn geschikt om uw stoffen tassen op de goedkoopste manier te personaliseren met reclame. 400 stuks en meer worden gezeefdrukt. Bij afname van meer dan 3000 tassen produceren wij met flexografie. Personaliseer en maak uw tassen mooier!

Koop personaliseerbare non woven ecologische tassen met een elegante afwerking, bestendig en herbruikbaar.

 • Linnen zakken voor groenteboeren
 • Linnen tassen voor winkels
 • Linnen tassen voor wijnwinkels
 • Linnen tassen voor juwelierszaken
 • Doekzakken voor beurzen

De stoffen zakken voor groenten en fruit zijn opvouwbaar en kunnen worden gezeefdrukt. Shop nu ons ruime assortiment TNT tassen!

Bekijk meerZie minder