Producttype

Kleur

Herbruikbare SAN en TRITAN-Miniaturen Durables

SAN en Tritan miniaturen zijn herbruikbare recipiënten die worden gebruikt om voedsel op een elegante en verfijnde manier te bewaren, te beschermen en te presenteren. Dankzij hun materialen vormen ze een veilige en veelzijdige optie voor het serveren van uw producten. En dat komt omdat SAN en Tritan ongelooflijk goed bestand zijn tegen elke vorm van kracht, zodat ze vrijwel onbreekbaar zijn.

Iedereen wil dat de dag waar ze hun hele leven van gedroomd hebben een speciaal en onvergetelijk moment wordt. Een bruiloft. Een kunsttentoonstelling. Een filmpremière. Voor iedereen gaat het om iets anders. Om die speciale gelegenheid niet te bederven, moet elke kleine taak met grote zorg worden uitgevoerd en moet elk detail perfect zijn. Daarom zal ons SAN en Tritan presentatie servies ervoor zorgen dat uw klanten zich die dag herinneren als een voor en na in hun bestaan.

 • Visueel aantrekkelijk
 • Zeer resistent
 • Bestand tegen hoge temperaturen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare SAN en TRITAN-Miniaturen Durables


Actieve filters

Wat zijn SAN en Tritan miniaturen?

SAN en Tritan miniaturen zijn presentatiewaren die ontworpen zijn om voedsel in kleine en smakelijke porties te bewaren, af te dekken en te serveren.

U hebt onze uitgebreide catalogus van presentatie miniaturen al gezien. U bent dus meer dan klaar om meer te weten te komen over hun verschillende kwaliteiten, toepassingen, ontwerpen en materialen.

Kenmerken van SAN en Tritan miniaturen

Materialen van SAN en Tritan miniaturen

SAN en Tritan miniaturen zijn gemaakt om de beste kwaliteiten van voedsel te presenteren en te bewaren. Ongeacht de gelegenheid zullen uw producten er geweldig uitzien en heerlijk smaken. Om aan deze verwachtingen te voldoen, gebruiken wij betrouwbare materialen van hoge kwaliteit.

De SAN die wij gebruiken om onze miniaturen te maken is zeer esthetisch en heeft een mooie glanzende afwerking. Daardoor zijn ze perfect voor allerlei evenementen die een elegante presentatie vereisen. Bovendien is het bestand tegen vet en olie, zodat u geen vlek zult zien, wat voor eten er ook in zit. En dat niet alleen, het is ook zeer goed bestand tegen stoten, zodat het niet snel zal breken als het valt of uitglijdt.

Anderzijds is ons Tritan servies bestand tegen allerlei extreme temperaturen, zodat het perfect is voor zowel warm als koud voedsel. Bovendien is het zeer goed bestand tegen allerlei krachten, waardoor het als onbreekbaar wordt beschouwd. Maar daar houden de voordelen niet op, ze zijn gemakkelijk recycleerbaar, dus als u besloten hebt ze weg te gooien, kunnen ze gebruikt worden om een geheel nieuwe container te maken.

Ons doel is om ons aan te passen en te voldoen aan de behoeften van alle soorten klanten. Daarom hebben wij een uitgebreide catalogus van tafelgerei gemaakt met SAN en Tritan die elk product in perfecte staat zal bewaren.

Toepassingen van SAN en Tritan miniaturen

Nu u de eigenschappen van elk materiaal kent, bent u klaar om de uitgebreide lijst van toepassingen voor SAN en Tritan miniaturen aan te pakken. Om u te helpen bij uw zoektocht naar het perfecte servies, hebben we een korte samenvatting gegeven van hun meest voorkomende toepassingen:

 • SAN en Tritan catering miniaturen
 • SAN en Tritan miniaturen voor bruiloften
 • SAN en Tritan miniaturen voor feesten en partijen
 • SAN en Tritan miniaturen voor restaurants
 • SAN en Tritan miniaturen voor evenementen

Wij zijn ons ervan bewust dat bij evenementen het voedsel meestal niet onmiddellijk wordt geconsumeerd. Daarom houden onze proeflepels de temperatuur vast en houden ze uw producten langer in goede conditie. Bovendien verandert het de smaak of geur van het voedsel niet, zodat de gasten ervan kunnen genieten alsof het vers wordt opgediend.

Wie heeft er niet ooit een glas laten vallen? We weten dat er in elke zichzelf respecterende horecagelegenheid ongelukken gebeuren. Daarom zijn SAN en Tritan miniaturen zo slagvast dat ze als onbreekbaar worden beschouwd. Wat er ook gebeurt, uw voedsel blijft hoe dan ook veilig.

Zoals we al weten, is de visuele samenstelling van voedsel een cruciaal element in de tevredenheid van de gasten. Om uw esthetiek te verbeteren heeft SAN en Tritan servies een kristalheldere afwerking. Dankzij het transparante oppervlak kunt u de producten waarderen en worden de kleuren op natuurlijke wijze benadrukt. Hiermee zullen uw gerechten de aandacht trekken van elke onbesliste klant.

Milieuvriendelijke SAN en Tritan miniaturen

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de milieu-impact van hun dagelijkse handelingen. Ze willen ook dat de bedrijven die ze bezoeken op een gepaste manier omgaan met de grondstoffen die ze gebruiken.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de consumptie van biologische producten de afgelopen tien jaar met 96% is toegenomen. Om aan de eisen van uw trouwste gasten te voldoen en u aan te passen aan nieuwe markttrends, is het dus duidelijk dat u over duurzame alternatieven moet beschikken. Het is dus van vitaal belang dat u investeert in milieuvriendelijke verpakkingen en producten als u klanten aan u wilt binden.

Om u bij deze zware taak te helpen, biedt Monouso een uitgebreide catalogus van herbruikbare SAN en Tritan miniaturen. Hiermee maakt uw bedrijf beter gebruik van de middelen en verbetert het zijn imago.

Ontwerpen voor SAN en Tritan miniaturen

Geniet u liever van uw eten op een oud bekrast glazen bord of op een handgemaakt en handgeschilderd bord van keramiek? Het antwoord is vrij duidelijk. Het lijdt geen twijfel dat de esthetiek van het servies evenveel bijdraagt aan de eetervaring als een goede smaak. Daarom hebben wij een grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen voor SAN en Tritan miniaturen:

 • Heldere sodo-vormige proefschaaltjes zijn ideaal om te genieten van kleine hapjes boordevol smaak. Hun ovale vorm is geschikt voor alle soorten snacks. Bovendien kunnen de hapjes dankzij het ontwerp worden geproefd zonder bestek.
 • De klassieke transparante presentatiekommen zijn de perfecte keuze voor ijs, fruit, mousses... omdat ze doen denken aan traditionele ijssalons. En dat niet alleen, ze zijn bolvormig maar hebben een kleine bodem voor een stevige grip.
 • Als u van artistieke voedselbereiding en plating houdt, zult u de transparante proefbakjes in pagodestijl uiterst nuttig vinden. Hun vierkante oppervlak werkt geweldig met elke crème, gelei of tiramisu. Bovendien kunnen uw klanten door hun glasachtige afwerking de verschillende lagen van uw producten zien.

Het is duidelijk geworden dat een opvallende presentatie elke klant veel meer laat genieten van het eten. Om u de meest aantrekkelijke plating aan te bieden, hebben wij een groot aantal modellen en designs voor herbruikbaar horeca keukengerei.

Monouso, leverancier van SAN en Tritan miniaturen

Volgens studies is catering en voeding voor evenementen de laatste jaren met meer dan 15% gegroeid. Dit betekent dat consumenten gemiddeld 3805 miljoen euro per jaar aan deze diensten hebben besteed. Dit is ongetwijfeld ongelooflijk nieuws voor de horecasector. Om professionals in de horeca in staat te stellen hun klanten te bevoorraden, zijn wij de belangrijkste leverancier van SAN en Tritan miniaturen geworden. Daarom hebben wij een breed assortiment ter beschikking:

 • Ronde proefschaaltjes
 • Vierkante proefschaaltjes
 • Transparante proefschaaltjes

Bij Monouso willen we de inzet en passie van werknemers in de voedingssector belonen. Daarom bieden wij een breed scala aan presentatiegerei, klaar om de meest delicate smaken aan elk diner aan te bieden.

Toegewijd aan de verkoop van SAN en Tritan miniaturen

De geschiedenis van catering en voedselpresentatie gaat duizenden jaren terug naar China, waar voedsel gratis werd uitgedeeld aan mensen in nood. Jaren later, in Europa, voorzagen de Romeinen pelgrims en kooplieden van voedsel, zodat ze geen honger zouden lijden tijdens de handelsroutes. Deze service begon dus klein en gastvrij en is uitgegroeid tot een synoniem voor kwaliteit en elegantie.

Wilt u uw gasten een uitgelezen ervaring laten beleven en zich tegelijkertijd thuis voelen? Geen nood, bij Monouso kunnen we u helpen door u een oneindig aantal herbruikbare presentatie serviezen aan te bieden.

Wilt u meer informatie over SAN en Tritan miniaturen? Neem contact met ons op!

Bekijk meerZie minder