Plastic Mini Glazen

Mini Testing Bestek is een onderscheidend element in elke Catering Presentatie. Bij MonoUso vindt u van de typische Plastic Vork tot de Plastic Lepel, het Plastic Mes en de Snack Lepel. Deze wegwerpbestekken bieden een kleiner formaat dan het traditionele bestek, maar ze zijn zeer resistent en hebben een ontwerp dat ze eruit laat zien als het klassieke metalen bestek. Onze Mini Plastic Bestekjes zijn zuiniger en hygiënischer. Ze zijn speciaal ontworpen om de gasten te laten genieten van het eten op elk buitenfeest, waar aan het einde van de dienst alles in een oogwenk wordt opgehaald.

Actieve filters

    Het Mini Catering Bestek brengt meer elegantie en onderscheiding in uw evenement. Gemaakt van polystyreen, bieden deze kleine wegwerpbestekken een grote weerstand tegen hoge temperaturen en een constant gebruik, veranderen de smaak van het voedsel niet en worden niet vervormd door een constante manipulatie.

    Wij bieden een breed assortiment aan Plastic Mini Bestek for Testing, ideaal voor de horeca. Disposable voor Catering die geen onderhoud nodig hebben, gemakkelijk te monteren en te verzamelen zijn en een belangrijke besparing in tijd en geld vertegenwoordigen.

    Verras uw klanten met onze exclusieve lijn van Plastic Mini Tasting Bestek en combineer uw receptie met de Catering Accessoires die u op onze website vindt.

    Bekijk meerZie minder