Tafelkleed papier 30x40

Papieren Tafelkleden zijn een eenvoudig en praktisch alternatief voor het opzetten van de tafel. Met de tafelkleden voor eenmalig gebruik bespaart u tijd op een economische manier. Onze papieren tafelkleden voor eenmalig gebruik zijn de perfecte aanvulling voor informele lunches met vrienden, snackdiners en snelle vergaderingen. Om geen vlekken te maken en om een vleugje onderscheiding aan uw tafel te geven, kunt u onze Wegwerpbare Papieren Tafelkleden combineren met bijpassende Servetten, Bestek-Kangoeroes, Tafellopers en een grote verscheidenheid aan Wegwerpbare Producten die u in onze online winkel kunt vinden.

Actieve filters

  Je hebt waarschijnlijk al veel verschillende soorten placemats gezien, met merklogo's of zelfs met textuur. Maar naast het benadrukken van de veelzijdigheid van de papieren placemats, kunnen we ook opscheppen over hun grote duurzaamheid.

  De tafelhoezen maken elke eetgelegenheid specialer en creëren een prachtig doek voor uw maaltijd, gefotografeerd en perfect voor instagram!

  Een kenmerk dat opvalt naast het beschermen van uw tafels, is dat dit zich vertaalt in minder schoonmaak, betere hygiëne en meer tijd om te genieten van uw gasten. Ontworpen om te mixen en te matchen met de rest van onze collectie.

  Papieren Placemats bieden tal van voordelen om de service te verbeteren. Daarom zijn onze Wegwerpbare Placemats een voordelig item, ideaal voor bars en casual dining. De wegwerptafelkleden zijn praktische aanvullingen omdat ze de montage en het ophalen van de tafel verlichten en zo tijd besparen voor het personeel. Bovendien houden de papieren tafellakens de tafel uit de buurt van stoten en eventuele watervlekken.

  We hebben verschillende ontwerpen van Wegwerpbare Placemats: Papieren Tafelkleden versierd met witte motieven of met randen en gekleurde Papieren Tafelkleden.  Zo kunt u de Paper Placemats combineren met de decoratie van de kamer en zelfs met de borden. Ze kunnen ook worden gepersonaliseerd, want de Customised Paper Placemats helpen het merk van uw winkel te versterken.

  Bekijk meerZie minder