Roerstaafjes

De hoofdactiviteit van de Drank Roerders, bekend als Beker Roerders of Cocktail Roerders, is het begeleiden van onze drank en het roeren ervan om de smaak en de verschillende temperaturen van de producten te mengen. Op onze website kunt u deze roerstaafjes aanvullen met de Cocktail Bekers, de Herbruikbare Gin Tonic Bekers of onze PS Hard Plastic Bekers in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren.

Actieve filters

    De Drinkroerders, gemaakt van plastic of hout in verschillende kleuren en vormen, zijn de meest gevraagde accessoires om alcoholische dranken te verwijderen, daarom staan ze bekend als Whisky roerders of Cocktail roerders.

    Bij MonoUso hebben we een breed assortiment aan Drink Shakers, bijvoorbeeld de Multiform Plastic Shakers, de meest geschikte om uw cocktails te decoreren en gelukkig te maken. Als het de bedoeling is om elegantie te weerspiegelen, is er niets beter dan de Drink Shakers in zwart of wit, om nog maar te zwijgen van de Houten Shakers, perfect om de olijf van een goede Martini te begeleiden.

    Bekijk meerZie minder