Suikerriet Ijsbekers

We presenteren deze prachtige Suikerriet Terrines ideaal om de tafel op een ecologische manier aan te kleden. We kunnen een elegante tafel met wegwerpproducten zetten en respectvol omgaan met ons milieu, en dat hebben we allemaal te danken aan deze ongelooflijke Biologisch afbreekbare Terrines. Met deze Ecologische Suikerriet Terrines gaat comfort bij de lunch hand in hand met verantwoordelijkheid.

Actieve filters

    De Ecologische Terrines van BePulp zijn mogelijk omdat ze gemaakt zijn van Bagasse, wat betekent dat hun belangrijkste materiaal suikerriet is. Zodra het proces van het onttrekken van de suiker aan het suikerriet is voltooid, wordt de resterende pulp gebruikt voor de productie van alle soorten containers en biologisch afbreekbare buizen. Voordat deze bagasse werd verbrand, waardoor een grote hoeveelheid CO2 werd geproduceerd, kunnen de suikerrietboeren vandaag de dag niet alleen de zoete pulp van de rietstengels verkopen, maar ook wat voorheen een nutteloze verspilling was.

    Dankzij dit systeem is het mogelijk om producten te produceren die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook respectvol omgaan met de handel en de boeren. Daarom zijn wij van MonoUso trots om u deze Recyclebare Wegwerpbare Pots te presenteren, ze zijn perfect voor elke gelegenheid, bestand tegen kou en hitte, tegen vaste stoffen en vloeistoffen en ook tegen microgolven, dus deze Ecologische Microgolf bestendige Pots hebben het allemaal.

    We hebben er zelfs voor gezorgd dat we op zoek gingen naar het beste op de markt om ze tegen de laagst mogelijke prijs te kunnen aanbieden en u dus, zoals altijd, het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden! En als dit niet de Voedsel Verpakking is die u nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, FOAM Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen of Verpakkingszakken te raadplegen. 

    Bekijk meerZie minder