Catering Braadpan

Plastic Proefpannen zijn ideaal voor het presenteren van voedselporties op evenementen, recepties, picknicks en catering. Deze Mini Wegwerp Proefpannen bieden een gedistingeerde en elegante service, en in deze sectie vindt u een grote verscheidenheid aan modellen, in verschillende kleuren en vormen. Wij bieden ook een collectie Braadpannen met deksels aan, perfect voor het serveren van voedsel dat de temperatuur van de creatie moet handhaven.

Actieve filters

    Bij MonoUso bieden wij u een grote keuze aan Individuele Proefkokers. Ze kunnen worden gepresenteerd van voorgerechten tot kleine proeverijen van traditionele gerechten.

    De Proefkokers geven een vleugje onderscheiding aan uw evenement, waardoor uw gasten zich speciaal voelen door te genieten van kleine delicatessen in verschillend en designer wegwerpservies.

    Op onze website vindt u ook een onovertroffen selectie van Mini Proefkokers die perfect zijn voor uw catering service zoals: Plastic Testing Mini Bestek, Plastic Testing Mini Dienbalden, Plastic Testing Mini Bekers, maar ook innovatieve formaten zoals Plastic Kegels, Pipettes en Voedsel Verpakking van alle formaten.

    Bekijk meerZie minder