Merk

Materiaal

Herbruikbare Durables SAN kannen

Onbreekbare plastic kannen zijn het perfecte keukengerei om dranken aan tafel te serveren op een groep en schone manier. In dit geval bieden wij u bij Monouso een selectie van herbruikbare kannen die u een complete service bieden, waarbij u geld bespaart en niet aan kwaliteit inboet.

Onze SAN plastic kannen lijken erg op glas, maar ze breken niet wanneer ze vallen en vervormen niet door lage of hoge temperaturen. Ze zijn ideaal voor openluchtevenementen en bijeenkomsten met vrienden, waar het plezier nooit ophoudt.

  • Maximale weerstand, onbreekbaar
  • Glasachtig uiterlijk
  • Verschillende vormen en capaciteiten
  • Herbruikbaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Durables SAN kannen


Actieve filters

Heeft u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar de perfecte duurzame kannen om uw glazen kannen te vervangen? Bij Monouso hebben we ons assortiment duurzame plastic kannen samengesteld, en we twijfelen er niet aan dat ze uw klanten zullen verbazen.

Gemaakt van SAN en Tritan, zijn onze kannen uniek sterk, zozeer zelfs dat ze bekend staan als de onbreekbare plastic kannen. En juist daarom worden ze veel gebruikt in restaurants, hotels en catering, omdat ze de maximale garantie op duurzaamheid en veiligheid bieden.

Duurzame herbruikbare plastic kannen

Onze duurzame herbruikbare kannen bieden totale veiligheid. Ze zijn licht en breukvast en hebben een zekere elasticiteit om alle soorten schokken op te vangen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze breken, waardoor ze de perfecte kannen zijn voor gebruik in buitenruimtes zoals terrassen, zwembaden of tuinen. Bovendien imiteren ze perfect het uiterlijk van glas, zodat u de elegantie van de klassieke kannen niet hoeft op te geven.

Kortom, onze herbruikbare kannen worden gekenmerkt door:

  • Goede weerstand tegen zowel stoten als dranken van verschillende temperaturen.
  • Glasachtig uiterlijk.
  • Extreme duurzaamheid.

Zowel Tritan als SAN herbruikbare kannen kunt u lange tijd zonder incidenten gebruiken, waardoor ze het beste alternatief zijn voor glazen kannen die gemakkelijk breken en barsten. Sommige kunnen tot 500 keer gebruikt worden! Dit betekent dat u zich niet voortdurend zorgen hoeft te maken over het kopen van meer en dat u een vleugje duurzaamheid toevoegt aan uw bedrijf.

Bekijk meerZie minder