Herbruikbare SAN Werper

Plastic Werpers zijn het perfecte keukenhulpmiddel om schoon en in groepsverband drankjes aan tafel te serveren. In dit geval bieden wij u van MonoUso een selectie van Herbruikbare Werpers aan die u een complete service bieden die geld bespaart en zonder kwaliteitsverlies. Onze SAN Plastic Werpers lijken erg op glas, maar ze breken niet als ze vallen of vervormen door lage of hoge temperaturen. Ze zijn ideaal voor openluchtevenementen en bijeenkomsten van vrienden waar de lol er niet uit ziet waar het naartoe gaat.

Actieve filters

  Wat is bekend als SAN Plastic?

  Het wordt aangeduid als SAN door zijn acroniem in het Engels: Styrene Acrylonitrile. Het is een thermoplastisch polymeer dat bestaat uit repetitieve eenheden styreen en acrylonitril, ongeveer 70% styreen, en de resterende 30% acrylonitril.

  Kenmerken van Styreen Acrylonitril:

  • Goede thermische en chemische bestendigheid.
  • Betere slagvastheid dan ongemodificeerd polystyreen.
  • Het is transparant en vasthoudend.
  • Zeer goede verwerkbaarheid, d.w.z. het kan worden verwerkt door de vormmethoden die worden gebruikt voor thermoplasten, zoals injectie en extrusie.
  • Het kopieert matrijsdetails met grote trouw.

  Hoe maakt u uw herbruikbare serviesgoed af?

  In MonoUso bieden wij naast Herbruikbare Kunststof Kruiken ook Microgolf bestendige PP Borden, Herbruikbare Gin Tonic en Cocktail Cups, Herbruikbare Bierkeukers en Onbreekbare SAN Herbruikbare Glazen.

  Bekijk meerZie minder