Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Merk

Kleur

Kartonnen Picknick Box

Kartonnen menuboxen zijn ideaal om alle onderdelen van een kindermenu (drinken, eten, dessert, speelgoed) handig te vervoeren bij fastfoodrestaurants, openluchtevenementen zoals picknicks op het platteland of op het strand of verjaardagsfeestjes.

Deze menukisten zijn de verpakking die u nodig hebt om kinderen bij speciale gelegenheden eten te kunnen serveren. Ze zijn gemakkelijk te monteren, ze zijn ruim en u vindt ze zowel in kraftkleuren als in kinderprints om de kleintjes een grote verrassing te bezorgen.

  • Ze maken het gemakkelijk om feestjes met kinderen te organiseren
  • Praktisch voor picknick-evenementen
  • Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Kartonnen Picknick Box


Actieve filters

Picknickboxen: de beste meeneemoptie

Wilt u dat uw bedrijf zich onderscheidt van de rest en dat uw klanten zich u herinneren hoe gemakkelijk het is om hun bestellingen in uw afhaalservice mee naar huis te nemen? Picknick en menuboxen zijn voedselverpakkingen om allerlei bestellingen mee te nemen. Welke? Dat is het grote voordeel van deze menuboxen.

Het is goed om verpakkingen te hebben die ontworpen zijn voor specifieke doeleinden, maar wat dacht u van een reddingsmiddel in de vorm van een koffer waarmee u uw bestelling overal naartoe kunt vervoeren? Veelzijdigheid, aanpassingsvermogen, stijl... Hier vindt u menukisten die plaats bieden aan al deze voordelen. Picknickdozen zijn ideaal om kleine complete menu's voor kinderen te maken en alles georganiseerd te hebben op een kinderfeestje of om eten te verdelen onder de deelnemers aan een picknick, zodat geen enkele gast zonder drankje, bestek of lunch zit!

Nu is het tijd om meer te weten te komen over de situaties waarin deze speciale containers uw catering- of hotelbedrijf kunnen redden.

Picknickkofferdoos

Deze kartonnen dozen zijn ontworpen om elk type rantsoen te bevatten, evenals alle aanvullingen: drankjes, bestek, dessert, speelgoed... alles wat u aan uw menu wilt toevoegen! Onze menuboxen passen perfect bij elke consumptie-ervaring, zowel om ter plaatse mee te nemen nadat de bestelling aan de bar is afgehaald, als bij de bezorging.

Ze zijn ook geschikt om mee te nemen! Lees verder en ontdek welke situaties u ermee kunt redden.

Kartonnen picknickdoos

Alleen al een blik op de foto's van onze selectie kartonnen dozen doet u denken aan verschillende consumentenmomenten waar uw bedrijf deel van kan uitmaken:

  • Onze bedrukte menuboxen presenteren zich: doen ze u niet denken aan de verpakking van een kindermenu van een bekende hamburgerketen? Als er iets te vieren valt, is eten gewoon een ander element van het feest, en we kunnen geen betere manier bedenken om het te presenteren dan in deze draagtas met handgrepen. Bovendien zijn ze volledig compatibel met kartonnen bakjes voor chips, zodat het hoofdvoedsel van kinderfeestjes altijd aanwezig is.
  • U hebt vast veel klanten die heel blij zouden zijn als ze het eten dat ze nog niet op hebben, mee naar huis zouden nemen. Daarvoor hebt u onze kraft menuboxen, want het is voor hen niet hetzelfde om de in aluminiumfolie verpakte restjes mee te nemen als in een menubox, waarin de restjes comfortabeler en discreter kunnen worden vervoerd.
  • De individuele menubox is de allrounder bij uitstek. Robuust, zeer gemakkelijk te dragen en met afmetingen die zich aanpassen aan zowel het volume van de bestelling als de vorm van de verpakkingen en accessoires die u erin moet doen. Voor picknicks op moeilijke routes, lange autoritten of eindeloze wandelingen... de kartonnen picknickdozen zijn de ideale oplossing om in uw take away aan te bieden aan al die klanten die willen genieten van hun maaltijd in de open lucht, omringd door de natuur, maar vergezeld van uw geweldige gerechten in de vorm van een landmenu.

Kartonnen dozen van het type aktetas

Om het over all-terrain verpakkingen te hebben, moeten we het over het all-terrain materiaal hebben: karton. We hebben de brede functionaliteit van deze kartonnen picknickdozen al gezien:

  • Als de klant voedsel moet vervoeren, is het eerste wat hij gaat weggooien een container die extra gewicht toevoegt aan het rantsoen zelf. Daarom is de lichtheid van het karton de beste optie om zowel de bezorgers als de consumenten te bevrijden.
  • Een restaurant dat een kartonnen doos aanbiedt die bij de consument het effect "oh, wat schattig" oproept, heeft veel te winnen. Onze kartonnen dozen met bovenhandvat zijn niet alleen praktisch, ze zijn leuk en stijlvol, en iedereen vindt ze leuk!
  • Karton is een zeer economische optie in vergelijking met andere materialen waarmee een picknickdoos wordt gemaakt. Is afhalen een nietje in uw bedrijf? U zult het verschil merken met deze goedkopepicknickdozen.
  • Ze zijn al effectief voordat ze hun werk doen. Heeft u ruimtegebrek? Met dit materiaal kunt u uw bakken zo efficiënt mogelijk opbergen. Het is stapelbaar, neemt dus veel plaats in en is heel gemakkelijk te monteren.

Kraft picknickdoos

Met de kraft menu box die wij u ter beschikking stellen, kunt u al deze voordelen in dienst stellen van een ecologische optie. Dit is niet zomaar een stijlfiguur. Vaak associeert men een duurzame optie met een zwakke weerstand, maar weet u wat het Duitse woord kraft betekent? Dat klopt, kracht.

Een sterk materiaal waarmee u uw imago op het gebied van duurzaamheid kunt bewerken. Past het niet perfect bij wat u verwacht van een kofferdoos met handvat? Als u aan picknickdozen denkt, komen er twee dingen in u op, natuurlijke omgeving en duurzaamheid: hier is het.

Het handgemaakte karakter van onze kartonnen dozen met handvat is een kenmerk dat past bij alle kenmerken waar we het over hebben gehad. Als we een zelfgemaakt, natuurlijk en handgemaakt imago toevoegen aan weerstand, duurzaamheid of picknick, hebben we de perfecte vergelijking voor uw bedrijf. We mogen niet vergeten dat we het hebben over het verpakkingselement dat de meeste mensen het langst zullen zien. We overwegen dus geen andere optie dan deze bron optimaal te benutten door middel van het meest geschikte ontwerp. Bent u het daarmee eens?

Monouso, leverancier van picknick en menuboxen

Wij weten dat het midden in de hausse aan afhaalmaaltijden noodzakelijk is te anticiperen op trends en zich dagelijks aan te passen aan de behoeften van de consument. Maar hoe veranderlijk die omstandigheden ook zijn, picknick en menuboxen zijn een vast gegeven waar u altijd op moet kunnen rekenen.

Daarom willen wij uw leverancier zijn, want wij zijn ervan overtuigd dat u, door u vanaf de basis te begeleiden, een kwaliteitssprong zult maken in uw afhaalservice.

Deze kartonnen koffers, met handvat en veiligheidstabs , kunnen gemakkelijk worden aangepast aan uw bedrijf. Aangezien ze volledig glad zijn, is het zo eenvoudig als het aanbrengen van een etiket met uw bedrijfslogo of het met de hand schrijven van de naam van uw klanten.

Op onze website hebben we verschillende modellen, zodat u de stijl kunt kiezen die het beste past bij uw publiek en het soort koken dat u doet. Op de kraft picknickdozen kunt u uw logo of de naam van uw bedrijf aanbrengen.

Bekijk meerZie minder