Houten decoprikkers vlaggetje

Als u het leven van het feest wilt zijn en uw recepten met een origineel en leuk tintje wilt presenteren, dan is de keuze voor de Vlagprikkers een goed idee.

Actieve filters

  Met onze eetstokjes met landvlaggen geeft u uw maaltijden een speciaal tintje waarmee u de aandacht van iedereen trekt - ze zullen het niet kunnen laten om ze te proberen!

  WAARVOOR GEBRUIK IK DE VLAGGENSTOKJES?

  • Om de koning of koningin van de partij te zijn.
  • Om een originele presentatie te geven aan uw recepten.
  • Om het makkelijker te maken voor de gasten om hun maaltijden te identificeren.


  Als je een themafeest hebt waarbij iedereen een recept uit een ander land moet meebrengen, dan kun je met de decoratieve vlaggenstokjes de herkomst van elk gerecht markeren en laat je niemand onverschillig.

  Onze vlaggenstokjes kunnen gebruikt worden bij een aantal evenementen zoals diners, picknicks, barbecues, presentaties, proeverijen, voedselbeurzen... U zult er een vleugje plezier aan beleven!

  Op onze website heeft u stokken uit verschillende landen, van eetstokjes met de Spaanse vlag en eetstokjes met de Amerikaanse vlag tot eetstokjes met de Duitse, Portugese, Nederlandse, Franse of Italiaanse vlag.  Als u meer specifieke vlaggen nodig heeft in MonoUso kunt u ook eetstokjes kopen met de vlag van Andalusië, Catalonië, Madrid of Euskadi.

  Met de eetstokjes met vlaggen worden uw feesten of evenementen het meest origineel. Als u een catering- of proeverijbedrijf heeft, zijn deze stokken ideaal voor de presentatie en zullen ze uw klanten verbazen.

  Deze vlaggetjes kunnen heel praktisch zijn, omdat ze niet alleen decoratieve vlaggetjes zijn, maar ook gebruikt kunnen worden om de gasten op het eerste gezicht te laten weten wat elke maaltijd is of op zijn minst een idee te krijgen van wat het is vanwege de plaats van herkomst. Zo kunnen ze in één oogopslag direct naar de gerechten gaan die ze het lekkerst vinden.

  Mis de kans niet om het leven van het feest te worden!

  Bekijk meerZie minder