Cupcake Capsules

Gebakliefhebbers, deze categorie is voor u! De cupcake-capsules geven uw recepten de perfecte afwerking voor iedereen om te proberen.

Actieve filters

  Bij het bakken is het zeer belangrijk dat de mal niet wordt ingevet en dat deze goed wordt ontvormd, zodat we bij het uitnemen ervan niet al ons werk kapot maken. Met de cupcake-capsules is de kwaliteit verzekerd. Onze capsules behouden hun vorm tijdens het bakken en garanderen een uitstekend resultaat.

  WAAROM KIEZEN VOOR ONZE CUPCAKE-CAPSULES

  • Hoge kwaliteit.
  • Ovenbestendig.
  • Breed scala aan kleuren en vormen.
  • Wegwerpbaar.
  • Comfortabel en praktisch.


  In onze catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan cupcake-capsules. De meeste van onze capsules zijn gemaakt van papier en vetvrij perkamentpapier, die ecologisch en gemakkelijker te recyclen zijn. U kunt ook aluminium cupcake capsules vinden, die beter bestand zijn tegen hitte. Onze capsules hebben een elegant design dat uw culinaire creaties zo'n aantrekkelijke afwerking geeft.

  En u kunt het schoonmaken vergeten, onze capsules zijn wegwerpbaar, dus als u klaar bent, hoeft u ze alleen maar in de juiste container te doen - koken was nog nooit zo gemakkelijk!

  Onder het brede aanbod van cupcake-capsules vindt u een heel scala aan zeer aantrekkelijke en opvallende kleuren die uw maaltijden zo aantrekkelijk maken dat niemand het zal kunnen weerstaan om ze te proberen. We hebben witte cupcake-capsules, bruin, groen, geel, blauw, roze... en nog veel meer! Geef je cupcakes een kleurrijk, leuk en vrolijk tintje en presenteer ze elk in een andere kleur.

  Muffincapsules zijn niet alleen goed voor het serveren van muffins, maar ook voor andere voedingsmiddelen zoals muffins, cupcakes, chocolade, snoepjes, frivoliteiten... Als u een evenement, feest of verjaardag heeft, met de muffincapsules bent u zeker van succes.

  Als uw bedrijf een catering- of proeverijdienst is, kunnen de cupcake-capsules zeer nuttig zijn om kleine hapjes te serveren aan uw klanten op een verfijnde, originele en elegante manier.

  In MonoUso vindt u een breed assortiment aan cupcake-capsules. We hebben verschillende maten en vormen: van grote cupcake-capsules en mini cupcake-capsules, tot stijve cupcake-capsules en langwerpige cupcake-capsules. U vindt er ook verschillende verpakkingen: van het 100-pack cupcake-capsules tot het 24.000-pack. Kies uw capsules en ga aan de slag!

  Bekijk meerZie minder