Ijsscheplepel

Net zoals het penseel het belangrijkste instrument is van elke schilder, is de ijslepel voor een ijsmaker. In MonoUso vindt u verschillende modellen van dit product waaruit u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Actieve filters

  Ik weet zeker dat je hebt geprobeerd om het ijs uit de container te halen en je hebt je lepel gebogen en je hebt je hand vastgeplakt. De scheplepel maakt het opdienen van ijs veel gemakkelijker.

  VOORDELEN VAN DE IJSLEPEL:

  • Praktisch en gemakkelijk te gebruiken.
  • Ze maken de taak makkelijker.
  • Ze verbeteren de presentaties.


  Presentatie is een essentieel onderdeel, dus als u geen ongestructureerd ijs wilt serveren, is de keukenballenschiller ideaal voor het serveren van ronde ballen en het presenteren van een aantrekkelijk en aantrekkelijk dessert.

  De ijslepel is perfect als u een restaurant of hotelbedrijf heeft, zoals een bar, restaurant, cafetaria of bakkerij... Met dit instrument kunt u uw desserts perfect afmaken.

  De ijscoupes maken het werk gemakkelijker en sneller, zodat u uw tijd niet hoeft te verspillen aan het krabben van het ijs of wachten tot het een beetje gesmolten is om het er zonder problemen uit te halen. Bovendien zijn deze ijsdispensers zeer eenvoudig te reinigen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van het ijs tussendoor.

  Als u een ijsje wilt kopen op onze website hebben we schepjes gemaakt van verschillende materialen: we hebben roestvrijstalen schepjes en aluminium schepjes. Beide modellen zijn zeer resistent en hebben een zeer lange levensduur, dus u kunt ijsbalzakken kopen tegen een zeer economische prijs die lang meegaat.

  Ga naar onze website, kies de uwe en mis de kans niet om de presentatie van uw desserts te verbeteren!

  Bekijk meerZie minder