Plastic Ijslepels

De Ijslepels, gemaakt van Polystyreen Plastic of Naturel Biologisch Hout, geven u de mogelijkheid om overal te genieten van een heerlijk ijsje, een verfrissende slush of een zoete crêpe. Deze wegwerpbestekken, MonoUso, bieden u meer hygiëne, veiligheid en praktische mogelijkheden. 

Actieve filters

    De IJslepels zijn noodzakelijk voor gebruik in hotels en restaurants in het algemeen, maar vooral in ijswinkels en andere etablissementen waar wafels, crêpes en slush worden gegeten. MonoUso biedt u een breed assortiment, van houten schepjes tot kunststof schepjes, met een grote weerstand en duurzaamheid. Deze laatste zijn te vinden in basistinten, zoals wit, zwart of transparant, en in verschillende kleuren, waar de glans hen tot de hoofdrolspelers van uw zoete dessert zal maken.

    Zeer noodzakelijk in hotels en ijswinkels, kunnen deze IJslepels perfect worden aangevuld met andere gerelateerde producten zoals IJsbekers of Speciale Ornamenten en Aanvullingen voor uw Bekers of Schotels.

    Hygiënisch en economisch, aarzel geen seconde en zet in op de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Geniet van uw ijs met de MonoUso Ijslepels

    Bekijk meerZie minder