PET Bekers Met Deksel

Wij bieden u een breed assortiment aan van PET plastic bekers met deksels. Deze Wegwerpbare Bekers, gemaakt van Polyethyleentereftalaat, bieden een hoge mate van transparantie en zijn te vinden in verschillende capaciteiten, van 200 CC tot iets meer dan 900 CC. Deze Take Away Cups zijn ideaal voor frisdranken, sappen, smoothies en slushdranken. Ze hebben platte of koepelvormige deksels met of zonder gat en zijn speciaal ontworpen voor het plaatsen van toppings. Al onze PET-bekers zijn aanpasbaar en zeefdrukbaar. 

Actieve filters

    Bij MonoUso hebben we een brede catalogus van PET plastic bekers met deksels, deze wegwerpbekers, van grote weerstand, laten toe om meerdere producten te verpakken en te genieten waar de klant wenst. Hiervoor is er een ruime keuze aan deksels, zodat ze zo gemakkelijk mogelijk kunnen worden gesloten en getransporteerd zonder te morsen of zichzelf te bevuilen.

    Ideaal voor desserts, smoothies, sappen, yoghurt of salades, onze Plastic PET Bekers bieden lichtheid en stijfheid in gelijke delen, en hun zachtheid om aan te raken maakt ze ideaal voor uw bedrijf.

    U kunt uw bestelling aanvullen met andere producten uit ons assortiment bekers, glazen en kannen die voor u interessant kunnen zijn, zoals kartonnen bekers, biologisch afbreekbare PLA bekers, herbruikbare wijnglazen of bekerhouders.

    Bekijk meerZie minder