Papieren Servetten 25x25

De Papieren Servetten 25X25 zijn de beste bondgenoten geworden voor uw cocktailgasten of presentatie. Door hun afmetingen zijn deze Double Layer Servetten ideaal voor het serveren van hapjes, tapas, cocktails en proeverijen.

Onze 25x25 Servetten zijn de klassieke Cocktail Servetten gevouwen tot ¼ en van Tissue-kwaliteit zeer geschikt voor het serveren van glazen in caterings, recepties, feesten, cocktails en kroegen. 

Actieve filters

Deze 25x25 papieren servetten zijn de meest populaire servetten voor het serveren van hapjes of drankjes. Iets groter dan de 20x20 Cocktail Servetten worden deze papieren doeken, gemaakt van dubbellaags weefsel, bij evenementen en cocktails het favoriete hygiënegereedschap, omdat hun formaat meer vuil absorbeert en beschermende handschoenen voor de handen worden.

Het is heel normaal om ze te zien rusten op borden of minitrays, zodat de klant ze comfortabel kan oppakken. En vaak worden ze gebruikt als Snack Packages, omdat ze door hun grootte een perfecte vervanger zijn voor dat soort Voedselverpakkingen.

Onze Tissue 25x25 Servetten zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien hebben we ze in verschillende kleuren beschikbaar. Dit type servetten kan ook op maat worden gemaakt, omdat ze op de bar of tafel van eender welke bar worden geplaatst en een opvallende reclamedrager zijn. Ze kunnen meestal worden bedrukt met 1 of 2 inkten.

Als dit niet de servetten zijn die u zoekt, neem dan een kijkje op onze website.  Hier vindt u een ruime keuze aan papieren servetten voor allerlei smaken en behoeften. U kunt kiezen voor de 14x14 zigzag Papieren Servetten, een ander van de meest gebruikte formaten in bars, of de 20x20 Cocktail Servetten.  Als uw bedrijf servetten van hogere kwaliteit nodig heeft voor een lunch of diner, kunt u kiezen voor de elegante Kanguro Airlaid Servetten of de Airlaid Premium Servetten om uw bedrijf een pluspunt in stijl te geven. Als u een voordeligere versie nodig heeft, kunt u kiezen voor de papieren servethouder.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons papieren servetgedeelte.

Bekijk meerZie minder