Karton Ijsbekers

Iedereen houdt van ijs, en ook, meer en meer mensen geven meer om het milieu, dat is waarom we deze fantastische biologisch afbreekbare ijs verpakkingen presenteren, het is een kartonnen ijs container die perfect is voor alle soorten ijs, aarzel niet en krijg je eigen.

Actieve filters

  Als u wilt dat uw klanten op een comfortabele manier kunnen genieten van alle smaken, dan zijn individuele ijskuipen waar u naar op zoek bent.

  ONZE IJSKUIPEN ZIJN:

  • Grote kwaliteit en weerstand
  • Wegwerpbaar
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Ladenkasten
  • Economisch


  Of het nu voor consumptie ter plaatse is of om naartoe te gaan, deze ijsbakken zijn ideaal als u een hotel, restaurant, catering en proeverij heeft of natuurlijk een ijswinkel.

  Wegwerp-ijskuipen zijn uitstekend geschikt om allerlei koude producten zoals ijs, diepvries-yoghurt, fruit of snoepjes op een zeer aantrekkelijke manier te serveren. Bovendien zijn deze kuipen zeer comfortabel, want dankzij het feit dat ze wegwerpbaar zijn, hoeven we ze alleen maar weg te gooien als ze gebruikt worden.

  Hun eenvoudige maar elegante ontwerp zal niemand weerstaan aan verfrissende, zoete en romige desserts of snacks. Ondanks het feit dat ze kartonnen ijsbakken zijn, hebben ze een grote kwaliteit en weerstand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het uit elkaar valt terwijl u uw dessert eet.

  U kunt ijsbakken kopen op onze website. We hebben een breed scala aan kuipen: aan de ene kant variëren de afmetingen van de ijskuipen tussen de kleine kuip (100ml) en de grote kuip (948ml).

  Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief, heeft MonoUso ook een optie voor u. Onze ecologische ijskuip is gemaakt van biologisch afbreekbare en composteerbare materialen. Op deze manier heeft u alle voordelen van de conventionele ijsbakken terwijl u bijdraagt aan de zorg voor de planeet.

  Tot slot, als u een meer complete aankoop wilt, vindt u ook ijsbakken met deksels om de bakken af te dekken. Op deze manier kunt u uw voedsel vervoeren zonder gevaar voor morsen.

  En vergeet niet dat als u eenmaal de ijskuip hebt gekozen die het beste bij uw behoeften past, u op maat gemaakte ijskuipen met uw bedrijfslogo kunt maken.

  Kies het uwe en serveer het meest aantrekkelijke ijs!

  Bekijk meerZie minder