Sushi Doosje

Sushi Boxen zijn ideaal om deze oosterse lekkernijen te vervoeren van de winkel of het restaurant naar uw huis of een evenement. In MonoUso hebben we Sushi Boxen in verschillende maten en ze passen zich aan aan alle soorten Japans eten zoals nigiri, maki, uramaki en alles wat je kunt koken. Met de Sushi Boxen komt het product vers thuis!

Actieve filters

    Om ervoor te zorgen dat uw sushistukken in perfecte staat bij de klanten thuis aankomen, zijn deze Sushi Boxen de meest gevraagde Biologisch afbreekbare Verpakkingen voor bedrijven in de sector. Speciaal ontworpen voor het transport van de Japanse restauratie, zijn onze Sushi Boxen perfect om het eten mee naar huis te nemen zonder zijn kwaliteiten te verliezen. Het is een comfortabele en gebruiksvriendelijke verpakking voor de Japanse keuken waarmee u de tevredenheid van uw klanten bereikt.

    In MonoUso hebben we verschillende soorten Sushi Containers volgens het type voedsel, maar ook Sushi Platen, Sushi Trays en de bekende Chopsticks.

    Onze Sushi Boxen hebben een transparant en glanzend deksel dat de mogelijkheid heeft om het uiterlijk van uw eten te verbeteren, waardoor het meer aanwezig is. Bovendien hebben ze een anticondenseffect dat ook gericht is op het behoud van de zichtbaarheid van de producten die te koop zijn terwijl ze warm zijn.

    Bekijk meerZie minder