Cupcake Dozen

Cupcake dozen zijn veel meer dan alleen cupcake dozen. Daarin liggen de heerlijkste snoepjes te wachten als een schat, de kunstwerken zullen niet bewegen en u zult uw CupCakes overal kunnen vervoeren. Een Cupcake Box is een onderdeel van de cupcake. Weet je waarom? 

Actieve filters

    Cupcake dozen en Muffin dozen zijn onderdeel van de dessertpresentatie. Er wordt veel tijd besteed aan de details van de cupcake en daarom moeten de Cupcake Boxen in harmonie zijn met de cupcake. De ontwerpen van onze Cupcake Boxen zijn ideaal voor uw bedrijf en geven een vleugje aanvulling op uw Muffins.

    We hebben Individuele Cupcake Dozen, Dozen voor 2 Cupcakes, Dozen voor 4 Cupcakes en Dozen voor 6 Cupcakes. Zonder twijfel een geweldig assortiment voor een zoet dessert.

    De Cupcake Boxen zijn uitstekend geschikt voor zowel bakkerijen als particulieren.  En als u andere soorten Cakeverpakkingen nodig hebt, aarzel dan niet om ons assortiment Cake- en Taartdozen, Snoep- en Bonbondozen, Taartbakjes en gebakjes, Cookie- en Taartdozen te bekijken.

    Bekijk meerZie minder