Schot glazen

Omhoog, omlaag, in het midden... en naar binnen! Een shot glas is een must om de finishing touch toe te voegen aan een diner, een feestje of een viering.

Actieve filters

  Veel mensen genieten graag van een verfrissend en digestief drankje na de maaltijd, dus als u een hotel- of restaurantbedrijf heeft, moet u niet vergeten om een glaasje te drinken om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn.

  Deze plastic shotglazen zijn ook ideaal voor kroegen of disco's waar er een grote toestroom van mensen is en tijd van essentieel belang is.

  VOORDELEN VAN PLASTIC BORRELGLAZEN

  • Bestand
  • Comfortabel
  • Disposables
  • Economisch
  • Elegant


  Als u een catering- of degustatiebedrijf heeft of op zoek bent naar een originele manier om canapés of hapjes te serveren op uw feest, dan is het presenteren ervan in shotglazen een super origineel idee dat iedereen met de mond open zal laten staan.

  Bovendien kunt u met plastic borrelglazen het opruimen vergeten. Dankzij hun wegwerpkarakter hoef je je geen zorgen te maken over het wassen ervan of voor het geval ze breken. Als ze eenmaal gebruikt zijn, hoef je ze alleen maar in de juiste container te gooien en dat is het!

  Onze wegwerp shotglazen zijn zeer sterk en duurzaam. Alle voordelen van een glasschotglas met het gemak en de bruikbaarheid van een plastic beker - ongelooflijke kwaliteit voor een nog ongelofelijkere prijs!

  Bij MonoUso weten we dat er geen betere manier is om een maaltijd af te sluiten dan met een shot, daarom hebben we in onze catalogus een grote verscheidenheid aan originele shotglazen zodat u een extra comfort aan uw bedrijf kunt geven, maar zonder enige elegantie te verliezen.

  Op onze website vindt u shotglazen in alle vormen, modellen en kleuren. Het enige wat je hoeft te doen is degene te kiezen die je het beste bevalt en... Chin, kin!

  Bekijk meerZie minder