Hard PS Plastic Bekers

In deze sectie presenteren wij u de beste selectie van Harde Plastic Bekers, kristal aspect, ideaal om een perfecte service te geven besparing in gezondheid en investering. Hun geïnjecteerde plastic samenstelling maakt ze de meest resistente Harde Plastic Bekers in de markt, omdat ze de perfecte bondgenoten zijn voor uw feesten en buitenevenementen, omdat ze zeer moeilijk te breken en te beschadigen zijn.

In deze sectie vindt u alle soorten harde plastic wegwerpbekers: van harde plastic bekers voor koffie, tot harde plastic injectiekopjes voor shots, harde plastic bekertjes voor drank of extra harde bekertjes voor tuimelaars.

Actieve filters

  Voor particulieren en bedrijven hebben we bij MonoUso de Plastic Bekers beschikbaar, waarvan de meest opvallende eigenschap de dikte van de wanden is, waardoor ze een extra stijve afwerking hebben; op deze manier vervormen de Harde Plastic Bekers niet als ze met de drank worden meegenomen.

  Waarom zou je wedden op harde injectiekopjes?

  Omdat ze u dezelfde stijfheid bieden als glazen bekers met het voordeel dat ze niet breken als ze op de grond vallen of geraakt worden.

  Wij kunnen u een grote verscheidenheid aan modellen van Rigid Plastic Bekers aanbieden. Enerzijds een breed assortiment aan generieke glazen in verschillende maten en kleuren; van de kleinste 40 ml tot de grootste 500 ml. En, aan de andere kant, Harde Plastic Bekers speciaal ontworpen om een specifiek drankje te serveren: shot, cocktail, bier, cider, etc. Een fantastische optie voor horecabedrijven waarbij u maximaal voor uw klanten moet zorgen; ook om thuis te hebben omdat u nooit weet wanneer er een feestje of een ontmoeting met vrienden en/of familie kan komen.

  Als u uw afhaalrestaurant opnieuw moet bevoorraden, vergeet dan niet de volgende categorieën te bezoeken: Plastic voedselverpakkingen, thermische voedselverpakkingen, kartonnen voedselverpakkingen, ecologische voedselverpakkingen, plastic zakken, papieren zakken en papieren tafellakens.

  Als u bij Monouso geïnjecteerde bekers wilt kopen, geven wij u gegarandeerd de goedkoopste prijs op het internet.  Afhankelijk van het volume van de bestelling dat u nodig heeft, hebben we zowel zakken als dozen; in de dozen geven we 20% korting. En we leveren de bestellingen thuis af binnen 48 uur!

  Bekijk meerZie minder