Kleur Plastic Bekers

Gekleurde Plastic Bekers verlevendigen uw formele en informele feesten. Deze glazen zijn meestal wit, dus waarom zou je er niet een beetje kleur en plezier aan toevoegen? Geschikt voor zowel warme als koude dranken, bieden we een verscheidenheid aan modellen die we in verschillende categorieën onderverdelen, afhankelijk van het materiaal waarmee we de gekleurde plastic bekers maken.

Bovendien kunnen de gekleurde plastic bekers worden gecombineerd met het andere gekleurde wegwerpservies dat wij aanbieden. Het wordt een feest!

Actieve filters

    Bij MonoUso geven we u een unieke optie om het verschil te maken: Gekleurde plastic bekers. Aan de ene kant zijn ze gemaakt van polystyreen (PS), die een geweldige thermische isolatie bieden; speciaal ontworpen voor warme dranken, ze zijn ideaal voor koffiemachines. Aan de andere kant zijn er de gekleurde plastic injectiekopjes, die dezelfde stijfheid bieden als glazen bekers met het grote verschil dat ze niet breken als ze vallen of geraakt worden; een goede optie om mee te nemen in bars en restaurants. En, ten slotte, de American Party Cups, die zeer licht en resistent zijn; een uitstekende keuze bij het organiseren van een feestje met vrienden en familie, zodat ze hun drankje kunnen drinken terwijl ze dansen en kletsen.

    Als aanvulling op deze Gekleurde Feest Bekers heb je ook Gekleurde Feest Servetten. En als u een cateringbedrijf heeft, hebben we in MonoUso een breed assortiment aan speciaal voor u ontworpen Voedselverpakkingen: van Plastic Voedselverpakkingen, Thermische Voedselverpakkingen, Kartonnen Voedselverpakkingen, Ecologische Voedselverpakkingen, Plastic Zakken, Papieren Zakken en Papieren Tafellakens.

    En dit alles met de goedkoopste prijs op het internet gegarandeerd! Als u gekleurde plastic bekers wilt kopen, hebben we ze in zakken van minder dan 100 stuks en in dozen van meer dan 150 stuks. Daarnaast geven we in de dozen een korting van 20% op het volume van de bestelling. Wij beschikken over een snelle transportservice die een levering in maximaal 48 uur bij u thuis garandeert.

    Bekijk meerZie minder