Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Capaciteit

Onbreekbaar Herbruikbare PP Bekers

De onbreekbare plastic bekers zijn producten van polypropyleen, een hoogwaardig materiaal dat de temperatuur van de drank langer vasthoudt dan conventionele bekers.

Bovendien zijn deze onbreekbare plastic bekers uiterst resistent. Dankzij hun onbreekbare eigenschappen en duurzaamheid zijn ze dus ideaal voor gebruik in open ruimtes zoals barterrassen, hotels of discotheken, strandclubs, zwembaden of strandbars.

  • 100 % reukloos
  • Bestand tegen schokken en vallen
  • Perfect voor gebruik in open ruimtes
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Onbreekbaar Herbruikbare PP Bekers


Actieve filters

Onze onbreekbare plastic bekers zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van bedrijven waar menigten, dansen en buitensporige bewegingen aan de orde van de dag zijn.

Onbreekbare plastic bekers

Deze onbreekbare, onbreekbare en reukloze bekers van transparante harde kunststof, van de hoogste kwaliteit, voldoen aan alle homologatiecertificaten van de Europese Unie. Dit betekent dat klanten geen schade ondervinden van glas of plastic snijwonden.

Om dit te garanderen zijn onze onbreekbare plastic bekers vervaardigd om te voldoen aan de behoeften van die bedrijven waar het verplaatsen van mensen, dansen en buitensporige bewegingen aan de orde van de dag zijn.

De onbreekbare plastic bekers van polypropyleen zijn bestand tegen alle soorten temperaturen. Ze staan ook bekend als PP magnetronbekers. Ze kunnen namelijk in de magnetron en zelfs in de vaatwasser.

Plastic maatbeker

Onder de onbreekbare bekers vindt u plastic maatbekers, ook wel plastic maatbeker of maatbekerautomaat genoemd. Ze worden zo genoemd omdat ze een inhoudsmeting in milliliters hebben, waarmee de hoeveelheid drank die erin wordt geserveerd kan worden gemeten.

De plastic maatbeker wordt vaak gebruikt in de horeca om het alcoholgehalte van cocktails te berekenen. U kunt de hoeveelheid in deze glazen afmeten en daarna in de shaker of het glas gieten.

Heeft u de onbreekbare plastic bekers die u zocht niet gevonden? Bezoek onze hoofdcategorie kunststof bekers en blader door onze uitgebreide catalogus. Of neem contact op met onze klantenservice om al uw twijfels op te lossen!

Bekijk meerZie minder