Onbreekbaar PP Bekers

Onbreekbare Plastic Bekers PP zijn producten van Polypropyleen, van de hoogste kwaliteit, die zich onderscheiden door het feit dat ze zeer comfortabel zijn voor gebruik in open ruimtes, vanwege het feit dat er een nieuwe wet is die alle vrijetijdsinstellingen, zoals bars, hotels, disco's of beachclubs met terrassen of zwembaden, verplicht om geen materiaal te gebruiken dat schade kan toebrengen aan hun klanten, zoals glas of plastic als ze vallen en breken.

Onze Onbreekbare Plastic Bekers houden de temperatuur van de drank langer vast dan de conventionele Plastic of Glazen bekers zelf.  Ze zijn uiterst resistent, bestand tegen schokken en vallen en zijn 100% niet-toxisch en reukloos.

Actieve filters

  Onze Onbreekbare Plastic Bekers zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van die bedrijven waar het verplaatsen van mensen, dansen en overmatige beweging een gangbare praktijk is.

  EU-goedgekeurd?

  Deze wegwerpbekers, van de hoogste kwaliteit, onbreekbaar en reukloos, voldoen aan alle homologatiecertificeringen van de Europese Unie, aangezien dit onbreekbare plastic product voorziet in de behoeften van die vrijetijds- en massa-entertainmentbedrijven waar het duidelijke doel is dat de klanten niet worden beschadigd door snijwonden in glas of plastic. Er bestaat al een wet die dit soort acties bestraft, aangezien de premissen de gezondheid en het welzijn van de consument zouden bedreigen.

  Zijn ze bestand tegen allerlei temperaturen?

  Onbreekbare Polypropyleen Glazen zijn bestand tegen allerlei temperaturen. Deze producten staan ook bekend als Microgolfbare PP Bekers en zijn ideaal om de temperatuur van de drank op peil te houden. Ze kunnen in de magnetron worden gezet en zelfs in de vaatwasser worden gewassen op temperaturen boven de 80 graden.

  Bekijk meerZie minder