Buisbekers

Wie geniet er niet van een goed drankje als hij of zij iets gaat drinken? De buisglazen zijn de meest ecologische, praktische en comfortabele optie om uw klanten een goed drankje aan te bieden.

Actieve filters

  Of u nu om 11 uur 's ochtends een frisdrank wilt serveren of om 2 uur 's nachts een drankje, buisglazen zijn de slimme keuze. Deze wegwerpbekers zijn perfect voor bars, disco's en kroegen waar een grote toestroom van mensen is.

  VOORDELEN VAN BUISGLAZEN:

  • Comfortabel
  • Gemakkelijk op te slaan en te vervoeren.
  • Bestand
  • Disposables
  • Economisch


  Als snelheid loont in uw winkel omdat u een groot aantal klanten te bedienen heeft, zijn onze plastic buisbekers een veilige gok. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien kunt u dankzij hun wegwerpkarakter het schoonmaken vergeten, u hoeft ze alleen maar in de juiste container te doen. Gemakkelijk en snel!

  Laat je niet voor de gek houden!

  Alleen omdat het een wegwerp beker is, wordt het er niet slechter op. Deze buisbekers zijn zeer hard en resistent, dus ze zijn zeer moeilijk te breken. Uw klanten kunnen zonder gevaar van hun drankje genieten.

  Als u een feestje thuis geeft of voor een evenement of een feest, zijn buisglazen een essentieel onderdeel om de avond af te sluiten. Veel mensen houden ervan om hun maaltijd af te sluiten met een glas, dus buisglazen geven u het comfort dat u nodig heeft zonder verlies van elegantie.

  Als u niet weet waar u een buisglas kunt kopen, vindt u bij MonoUso een breed assortiment aan mogelijkheden om het glas te kiezen dat het beste bij uw bedrijf past: wij hebben plastic buisglas voor eenmalig gebruik, herbruikbare plastic bekers, plastic bekers van polystyreenglas of de klassieke plastic bekers van polypropyleen. Kies het uwe!

  Bekijk meerZie minder