Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Kleur

Wegwerp maskers

Bescherming en hygiëne in sommige beroepen is het belangrijkste punt om een goede baan te ontwikkelen, daarom hebben we van Monouso dit assortiment wegwerpmaskers gemaakt binnen ons brede assortiment van wegwerpkleding, perfect voor gebruik in de klinische en voedingssector.

Met onze wegwerpmaskers vermindert u het risico van milieuverontreiniging en blootstelling aan ziekteverwekkende vloeistoffen.

  • Verschillende kleuren
  • Hygiënisch en veilig
  • Verschillende formaten
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp maskers


Actieve filters

Maximale veiligheid met wegwerpgelaatsmaskers

Tegenwoordig is de bescherming van onze gezondheid en die van anderen belangrijker dan ooit. Enkellaags, drielaags, met ademhalingsautomaat, baardbedekking of allesbedekking, welk model wegwerpmasker u ook nodig heeft, u vindt het bij Monouso!

Daarom is het masker een van de belangrijkste en meest noodzakelijke producten in ons dagelijks leven geworden. Wegwerpmaskers zijn een uitstekende optie om hygiëne en veiligheid te garanderen, zowel op het werk als privé. Hier zijn de belangrijkste voordelen en toepassingen van gezichtsmaskers voor eenmalig gebruik.

Met onze wegwerpgelaatsmaskers kunt u uw ademhaling beschermen tegen vaste en vloeibare deeltjes in de lucht, uzelf beschermen tegen spatten tijdens het koken of sanitaire werkzaamheden, en ook voedsel of patiënten beschermen tegen mogelijke haarloslating of vloeibare mijten die worden veroorzaakt door praten.

Ze zijn ook perfect voor gebruik met wegwerpmutsen en -handschoenen, om voedsel te beschermen tegen vreemde deeltjes die we er niet op willen krijgen.

Wilt u praktisch advies?

Onze maskers zijn uiterst praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon over uw neus en mond en stel ze af met de bandjes aan de zijkant. Dankzij hun compacte formaat kunnen ze overal mee naartoe worden genomen zonder al te veel ruimte in te nemen.

Wegwerpmaskers zijn noodzakelijk in bepaalde omgevingen waar bescherming essentieel is, zoals ziekenhuizen, gezondheidscentra, klinieken en kapsalons. Ze zijn ook een uitstekende optie voor mensen met een zwak immuunsysteem, zoals ouderen en kinderen. Eenvoudig gezegd beschermen de maskers niet alleen u, maar ook anderen tegen besmetting.

Eén ding is echter belangrijk: wegwerpmaskers kunnen in geen geval worden gewassen, hergebruikt of gedeeld.

Welke soorten wegwerpgelaatsmaskers zijn er?

Algemeen bekend als wegwerpgelaatsmaskers, chirurgische wegwerpmaskers, 3-lagige wegwerpmaskers, enz., kunnen deze wegwerpmaskers van verschillende types zijn en voordat u wegwerpmaskers koopt, moet u weten welke het meest geschikt is voor u:

  • Die voor bescherming tegen spatten of micro-organismen.
  • Ademmaskers die de lucht reinigen terwijl u ademt, zodat u geen irriterende of verontreinigende stoffen inademt.
  • De gespecialiseerde tegen besmettelijke ziekten, organische en chemische dampen of slechte geuren.

Weet u nog steeds niet waar u wegwerpmaskers kunt kopen? Bij Monouso bent u aan het juiste adres. Begin nu met bestellen!

Bekijk meerZie minder