Wegwerp Maskers

Bescherming en hygiëne in sommige beroepen is het belangrijkste punt om een goede baan te ontwikkelen, daarom hebben we bij MonoUso dit assortiment wegwerpmaskers gecreëerd die perfect zijn voor gebruik in klinische en voedingsomgevingen, waardoor het risico op zowel milieuvervuiling als blootstelling aan mogelijk ziekteverwekkende vloeistoffen wordt verminderd. We hebben ook Cubre Barbas, ter bescherming van het kingebied, gemaakt van polypropyleen. 

Actieve filters

  Enkellaags, drielaags, snuitmodus, snuit met ademhalingsautomaat, baarddeksel of all-around cover, dit is hoe we de verschillende modellen van Wegwerpmaskers die we u aanbieden om uw ademhaling te beschermen tegen vaste en vloeibare deeltjes die in de lucht hangen, om u te beschermen tegen spatten tijdens het koken of opereren, en ook om voedsel of patiënten te beschermen tegen mogelijke haaruitval of vloeibare mijten die worden getriggerd door te praten. En ze zijn perfect voor het dragen van wegwerpmutsen en wegwerphandschoenen, die voedsel beschermen tegen elk lichaamshaar.

  MonoTip

  Wegwerpmaskers kunnen onder geen enkele voorwaarde worden gewassen, hergebruikt of gedeeld. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn kan zowel Polyethyleen als Papier zijn en de delen die in contact moeten komen met het gezicht moeten van zacht materiaal zijn.

  Wat voor soort maskers zijn er?

  Bescherming tegen spatten of micro-organismen

  De Beademers die verantwoordelijk zijn voor het reinigen van de lucht terwijl u ademt, het vermijden van het inademen van irriterende of vervuilende stoffen.

  Gespecialiseerd in het bestrijden van besmettelijke ziekten, organische en chemische dampen of slechte geuren.

  Bekijk meerZie minder