Vaatdoek

Wat zou er van ons worden zonder de keukendoeken? Bij MonoUso willen we de keukenhanddoek de aandacht geven die hij verdient. Zonder dat zouden we verloren zijn. Het drogen van onze handen, het schoonmaken van het gemorste water, of gewoon een theedoek bij de hand hebben die voorkomt dat we onszelf verbranden als we de pan uit het vuur halen, zijn enkele van de toepassingen die we aan deze prachtige theedoeken kunnen geven. Welkom bij de theedoekenrevolutie!

Actieve filters

  Keukens hebben meestal allerlei gadgets, maar we kunnen ons geen keuken voorstellen zonder een goede doek. Ze zijn geweldig en ze doen alles. Ze reinigen en drogen alles wat morst, voorkomen dat je je handen verbrandt als je de pannen uit het vuur haalt en ook laten ze je, door hun anti pluis ontwerp, over de afwas gaan en laten ze glimmen als de eerste dag.
  Allemaal voordelen met deze vaatdoeken!

  Het maakt niet uit of je ze gebruikt voor je restaurant of voor je thuiskeuken, als je ze liever gewoon of bedrukt gebruikt, de 100% katoenen keukendoeken met Dry Tech en Roll Drap technologie zijn je beste metgezellen in je dagelijkse culinaire avonturen.


  Deze keukendoeken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, zijn superabsorberend en drogen snel.
  Door hun structurele vezels voorkomen ze de ophoping van bacteriën en geven ze een andere uitstraling aan uw keuken.

  Bovendien kunnen ze door hun hoge kwaliteit vaak worden gewassen en gebruikt zonder dat ze hun eigenschappen verliezen.

  En als u ze wilt gebruiken in premium diensten met ijsblokjesbakjes, zal het doek of de lithohohohoes uw perfecte oplossing zijn. De matrijs past zich gemakkelijk aan de fles aan, waardoor er een totale dekking ontstaat tussen de fles en de ijsemmer. Zo blijft het langer fris, zonder de elegante touch te verliezen die de gasten zo graag willen.

  Kortom, als u kwaliteitsvolle theedoeken nodig heeft, kunt u ze hier vinden, in MonoUso.
  Probeer ze en wees verrast!

  Bekijk meerZie minder