Materiaal

Kleur

Keukendoeken en -doekjes

Onze handen drogen, gemorst water opvegen of gewoon een theedoek bij de hand hebben om te voorkomen dat we ons verbranden als we de pan van het vuur halen, zijn slechts enkele van de manieren waarop we deze prachtige theedoeken kunnen gebruiken. Welkom bij de theedoekrevolutie!

Als u een professionele kok bent, een liefhebber van koken of gewoon iemand die graag thuis kookt, weet u hoe belangrijk het is om het juiste kookgerei te hebben. En theedoeken en theedoeken zijn een van die benodigdheden waar u niet zonder kunt. Onze selectie heeft wat nodig is om aan allerlei behoeften te voldoen.

  • Verscheidenheid aan kleuren en designs: u kunt de doeken en doeken kiezen die het beste bij uw bedrijf passen.
  • Maximale absorptie: dankzij de materialen waarvan ze gemaakt zijn, hebben ze een hoog absorptievermogen.
  • Wasbaar: ze zijn herbruikbaar en wanneer ze zo vuil zijn dat ze onbruikbaar lijken, kunt u ze wassen en opnieuw gebruiken.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Keukendoeken en -doekjes


Actieve filters

Veelzijdige keukendoeken

Keukens hebben vaak allerlei gadgets, maar wij kunnen ons geen keuken voorstellen zonder een goede vaatdoek. Ze zijn geweldig voor alles. Ze reinigen en drogen alles wat morst, ze voorkomen dat je je handen brandt als je pannen van het fornuis haalt en dankzij hun pluisvrije ontwerp kun je de vaat afvegen en laten ze glimmen als de eerste dag.

Bent u het beu om voortdurend keukenhanddoeken te moeten vervangen die snel vuil worden en niet het nodige absorptievermogen bieden? Onze theedoeken en theedoeken zijn de perfecte oplossing voor u. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitstekend absorptievermogen en weerstand, waardoor ze de ideale metgezellen zijn voor elke taak in de keuken.

U kunt onze keukendoeken en theedoeken voor gebruiken om oppervlakken, keukengerei en borden schoon te maken, of zelfs om uw handen te drogen na het wassen. Door hun veelzijdigheid zijn ze een onmisbaar item in elke keuken, van thuiskeuken tot restaurant.

Wasbare theedoeken

Een van de hoogtepunten van onze keukendoeken en vaatdoeken is hun duurzaamheid. In tegenstelling tot andere soortgelijke producten op de markt, zijn onze doeken en vaatdoeken ontworpen om intensief en langdurig gebruik te weerstaan en hun absorptievermogen veel langer te behouden. En omdat ze wasbaar zijn, kunt u ze steeds opnieuw reinigen en gebruiken.

Ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan designs en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het best bij uw keukeninrichting of restaurantimago passen. Van keukenhanddoeken in neutrale en elegante kleuren tot keukenhanddoeken met originele ontwerpen, bij Monouso hebben we wat u zoekt.

Bekijk meerZie minder